Paketresor till Italien

Hos Escapeaway kan du boka flexibla paketresor till Italien, där allt är inkluderat och arrangerat för dig i ett samlat paket hemifrån: flygresan fram och tillbaka, övernattningar och till och med bilhyra - om du önskar detta. Paketresor är ett enkelt och bekvämt sätt att komma till Italien för dig som helst vill spendera tiden på upplevelser och avslappning. Dessutom täcks du av resegaranti om du bokar alla delar av din resa i ett samlat paket. 

Italien är vårt andra hem, och vi har därför ett mycket stort urval av paketresor till Italien. Vi lägger vikt på trevliga hotell och semesterbostäder, som ska ligga i vackra och unika omgivningar, och helst ha ett mindre antal rum. Dessutom nyttjar vi reguljärflyg, vilket innebär att du har möjlighet att flyga vilken dag du vill, och med valfri reslängd, så bara för att det är enkelt och snabbt att boka en paketresa, behöver du inte kompromissa med varken valmöjligheter eller flexibilitet. Våra paket är alltid noga sammansatta, så du kan lita på att kvaliteten håller.

När du kommer till Italien, kommer du till ett av svenskarnas absoluta favoritländer, framförallt där det gällen en sommarsemester. Här finns breda stränder, höga berg, rullande landskap, stora sjöar, vackra storstäder och världsattraktioner på rad. Och ja, då har vi ju inte ens nämnt pizzan, pastan, gelaton och vinet - om geografin inte skulle räcka. Det är dessutom enkelt att komma till Italien, och vädret är som regel betydligt stabilare än det vi har här hemma.

Hur hittar jag en billig paketresa till Italien?

Vi har byggt en sökmotor, som ger dig det bästa från alla världar. Vi söker efter det bästa priset på flygbiljetter, och hittar det bästa priset på hotellen. Skriv bara in dina preferenser och se vad som kommer fram. Vill du att resan ska vara så billig som möjlig, så använd vår lågpriskalender när du ska hitta din resa. När du bokar din paketresa till Italien, kan du välja avgångar från Stockholm. Göteborg och Köpenhamn - därefter kan du välja mellan en rad ankomstflygpltser i närheten av din destination. Du kan också välja mellan direktflyg och flyg med mellanlandning.

Det sker ständigt flygresor mellan Sverige/Danmark till Italien, bland annat med direkta lågprisflyg till Rom, Pisa och Milano/bergamo. Sistnämnda flygplats är också bra om du ska resa till de stora sjöarna i norr (Gardasjön, Comosjön, Maggioresjön osv), samt till Venedig. De flesta områden av Italien, kan nås från de svenska flygplatserna med en mellanlandning, och det är alltid enkelt att hyra en bil och köra vidare en timme eller två till en agriturismo i bergen, eller det läckra strandhotellet vid Rivieran. Hyr du din bil tillsammans med flyg och hotell hos Escapeaway, ingår allt i samma paketresa och täcks då av resegarantin.

Se priser och läs om alla resor till Italien här

Karta över Italien

Populära hotell i Italien

Italien, Toscana, Montaione
9,3
Fantastiskt
245 omdömen
  • Närmaste flygplats: 58 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Toscana, Pelago
9,3
Fantastiskt
114 omdömen
  • Närmaste flygplats: 51 km
  • Avstånd till centrum: ca. 1.5 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Toscana, Fabbrica
  • Närmaste flygplats: 50 km
  • Avstånd till centrum: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)