Nya hotell i Italien

Hos Escapeaway reser vi ständigt runt i Italien för att hitta nya hotell, villor och semesterlägenheter. I denna lista har vi samlat ett urval av nya semesterbostäder i vårt program, men du hittar naturligtvis samtliga nyheter i hela Italien, när du söker efter priser och lediga semesterbostäder i sökmotorn. Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

Vet du redan nu vart semester går i Italien så titta närmare på nyheterna på några av de mest populära resmålen.

 • Italien, Lazio, Rom
  Bo nära Roms historiska område Forum Romanum och med Colosseum en kort bit bort. Här bor du i moderna och ljust inredda rum och har tillgång till både en restaurang samt en takterrass med panoramautsikt.
 • Italien, Syditalien, Apulien, Gallipoli
  Ett centralt beläget värdshus med endast tre rum. Här har du ett bra utgångsläge om du vill kombinera besök i den historiska stadskärnan i Gallipoli med utflykter till stranden och längs kusten. Frukost serveras på en närliggande bar.
 • Italien, Toscana, Impruneta
  Trevliga och moderna semesterlägenheter med tillgång till ett gemensamt grillområde i trädgården. Här finns också en pool och solterrass. Lägenheterna ligger endast sex kilometer från centrala Florens och det är möjligt att ta kommunal buss ... in till stan om du vill ställa bilen. Läs mer
 • Italien, Toscana, Bagno a Ripoli
  En idealisk plats för dig som vill uppleva den toskanska landsbygden men samtidigt bo nära centrala Florens. Här bor du omgiven av en lummig trädgård och gamla olivträd, på en välkomnande och intim plats med genuint värdskap. Florens ligger ... cirka 7 kilometer bort. Läs mer
 • Italien, Toscana, Florens
  Moderna lägenheter med tillgång till en gemensam takterrass med pool och utsikt över Florens takåsar. Här har du också möjlighet att besöka ett SPA samt beställa till frukost varje morgon.
 • Italien, Incisa in Valdarno
  Upplev den vackra toskanska landsbygden från denna villa som erbjuder semesterlägenheter med eget kök. Här bor du omringad av en stor park och har tillgång till en pool i trädgården. Det är endast 20 min i bil till centrala Florens.