Nya hotell i Italien

Hos Escapeaway reser vi ständigt runt i Italien för att hitta nya hotell, villor och semesterlägenheter. I denna lista har vi samlat ett urval av nya semesterbostäder i vårt program, men du hittar naturligtvis samtliga nyheter i hela Italien, när du söker efter priser och lediga semesterbostäder i sökmotorn. Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

Vet du redan nu vart semester går i Italien så titta närmare på nyheterna på några av de mest populära resmålen.

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Castellammare del Golfo
  9,2
  Fantastiskt
  293 omdömen
  Marina di Petrolo Hotel & Spa ligger i den historiska stadskärnan i Castellammare del Golfo på Sicilien. Hotellet erbjuder både rum och lägenheter där flera har utsikt över havet. Med tillgång till en pool och närhet till stranden kan du alltid ... hitta svalka på de varma sommardagarna.  Läs mer
 • Italien, Syditalien, Sardinien, Costa Paradiso
  9,4
  Fantastiskt
  289 omdömen
  Upplev den lite lugnare västkusten på Sardinien, på detta hotell som ligger på en klippa med vacker utsikt över havet. Här finns en pool och solterrass och naturen bjuder in till aktiviteter i det fria. Hotellet har en restaurang.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Campofelice di Roccella
  9,1
  Fantastiskt
  2148 omdömen
  Detta All Inclusive-hotell ligger på Siciliens norra kust och erbjuder faciliteter för hela familjen. Här finns flera pooler och restauranger samt ett spa- och hälsoområde. Det är endast cirka 15 minuter i bil till Cefalù.
 • Italien, Toscana, Vinci
  9,4
  Fantastiskt
  292 omdömen
  Cantagrillo Boutique Resort ligger på en kulle omgiven av ett vackert landskap med vingårdar. Här välkomnas du till en plats som bjuder på en fin kombination av elegans och rustika inslag. Hotellet serverar en hemlagad frukost.
 • Italien, Toscana, Florens
  8,7
  Mycket bra
  1178 omdömen
  Palazzo Montebello ligger centralt i Florens, nära floden Arno som delar staden i två. Här bor du i en vacker byggnad med elegant inredda rum. Hotellet har en restaurang som är öppen till både frukost och middag.
 • Italien, Toscana, Lucca
  Ta med dig hela familjen eller en grupp vänner till landet utanför Lucca i Toscana. Här bor du mitt emellan den charmiga staden och havet. Villan har plats för upp till 10 personer och har en pool i trädgården.