Nya hotell i Italien

Hos Escapeaway reser vi ständigt runt i Italien för att hitta nya hotell, villor och semesterlägenheter. I denna lista har vi samlat ett urval av nya semesterbostäder i vårt program, men du hittar naturligtvis samtliga nyheter i hela Italien, när du söker efter priser och lediga semesterbostäder i sökmotorn. Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

Vet du redan nu vart semester går i Italien så titta närmare på nyheterna på några av de mest populära resmålen.

 • Italien, Syditalien, Kampanien, Sorrento
  9,2
  Fantastiskt
  229 omdömen
  Best Western Hotel La Solara ligger omgivet av frodiga skogar och olivlundar. Hotellet har en härlig pool i trädgården där du kan koppla av i värmen och i restaurangen kan du äta både frukost och middag.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Letojanni
  9,4
  Fantastiskt
  247 omdömen
  Le Tartarughe Residence erbjuder enkelt inredda lägenheter på ett perfekt läge endast 100 meter från havet i Letojanni på östra Sicilien. Hit kan du ta med dina familjemedlemmar för en skön semester i solen.
 • Italien, Syditalien, Apulien, Vignacastrisi
  9,6
  Fantastiskt
  164 omdömen
  Här välkomnas du till en byggnad med lång historia som idag huserar ett hotell med både rum och lägenheter. Här finns flera sköna hörn där du kan koppla av. Hotellet har en pool, en frukostmatsal och en wellness-avdelning. 
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  8,7
  Mycket bra
  1575 omdömen
  Hotel Posta ligger i centrala Palermo endast ett stenkast från Via Roma och stadens historiska stadskärna. Här kan du starta dagen med en god frukost. Dessutom finns en liten takterrass med loungemöbler där du kan njuta i solen.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  9,0
  Fantastiskt
  5374 omdömen
  B&B Hotel Palermo Quattro Canti ligger i Palermos historiska stadskärna. På hotellets tak finns en restaurang med fantastisk utsikt där du både kan njuta av en aperitivo innan maten samt en middag med typiska sicilianska smaker. 
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  8,9
  Mycket bra
  306 omdömen
  Best Western Hotel Principe di Lampedusa ligger centralt i Palermos gamla stadsdel. På hotellet erbjuds bekväma rum och det är möjligt att starta dagen med en italiensk frukost.