Nya hotell i Italien

Hos Escapeaway reser vi ständigt runt i Italien för att hitta nya hotell, villor och semesterlägenheter. I denna lista har vi samlat ett urval av nya semesterbostäder i vårt program, men du hittar naturligtvis samtliga nyheter i hela Italien, när du söker efter priser och lediga semesterbostäder i sökmotorn. Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

Vet du redan nu vart semester går i Italien så titta närmare på nyheterna på några av de mest populära resmålen.

 • Italien, Lazio, Rom
  Charmerande hotell med ett centralt läge i Rom, nära Cia del Corso och bara ett stenkast från sevärdheter som den Spanska Trappan. Koppla av på den underbara takterrassen, avnjut en måltid i restaurangen eller en drink i baren.
 • Italien, Lazio, Rom
  Litet hotell vid floden Tibern. Här kan du bo i underbara rum eller lägenheter med eget kök. På morgonen kan du avnjuta frukosten på terrassen i grönskande omgivningar och på kvällen har du gångavstånd till restauranger och barer.
 • Italien, Lazio, Rom
  Detta omtyckta lilla pensionat ligger strax intill Castel Sant Angelo och med närhet till Vatikanen och Piazza Navona. Här bor du som vill ha familjär atmosfär och endast fåtalet rum, förutom ett bra läge.
 • Italien, Norra Italien, Veneto, Treviso
  Ett välkomnande B&B med ungdomlig känsla som ligger centralt i Treviso. Här har du möjlighet att boka rum med balkong. Hotellet serverar frukost varje morgon (mot en kostnad) och du har också tillgång till en liten butik.
 • Italien, Norra Italien, Veneto, Treviso
  Upplev landsbygden utanför Treviso på detta agriturismo som erbjuder boende mitt bland grönsaksodlingarna. Här kan du låna cyklar, barnen kan leka på lekplatsen och du kan enkelt göra utflykter till både Treviso och Venedig.
 • Italien, Pescantina
  Wellness, inomhus- och utomhuspool, vinprovning och restaurang är några av de faciliteter du kan njuta av på Villa Quaranta Tommasi Wine Hotel & Spa i det berömda Valpolicella distriktet i norra Italien.