Nya hotell i Italien

Hos Escapeaway reser vi ständigt runt i Italien för att hitta nya hotell, villor och semesterlägenheter. I denna lista har vi samlat ett urval av nya semesterbostäder i vårt program, men du hittar naturligtvis samtliga nyheter i hela Italien, när du söker efter priser och lediga semesterbostäder i sökmotorn. Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

Vet du redan nu vart semester går i Italien så titta närmare på nyheterna på några av de mest populära resmålen.

 • Gästrecensioner 9,6
  Italien, Toscana, Pieve al Toppo
  Semesterlägenheter på landsbygden i södra Toscana, med intressanta sevärdheter och städer i närheten. Stor trädgård med pool, eget kök och gemensam grillplats.
 • Italien, Sicilien, Palma di Montechiaro
  Upplev en autentisk del av Sicilien, på en gård som producerar olivolja. Vackra, rustika rum, familjär stämning, matlagningskurser och en härlig pool med utsikt.
 • Italien, Lombardiet, Moniga del Garda
  Park Residence il Gabbiano ligger på ett stort grönt och välskött område med olika grupperingar av trevliga boenden. På området finns ett fint poolområde, tennisbana, wellness och mycket mera som gör semestern extra behaglig.
 • Italien, Piemonte, Savigliano
  Glamping blir allt mer populärt runt om i Italien. Nu har vi hittat en i Piemonte, i området Cuneo med närhet till flera av regionens mest älskade platser.
 • Italien, Toscana, Scarlino
  Omgiven av skön natur, ca 200 meter över havet, inte långt ifrån mysiga Scarlino och med ett lagom köravstånd till havet ligger detta trevliga boende med pool, tennisbana samt möjlighet till fotboll.
 • Italien, Lombardiet, Como
  Bed & Breakfast La Villa & spa ligger i Comos utkant, med promenadavstånd till centrum. Njut av en mysig trädgård med pool, utsikter till bergen och ett härligt SPA.