Nya hotell i Italien

Hos Escapeaway reser vi ständigt runt i Italien för att hitta nya hotell, villor och semesterlägenheter. I denna lista har vi samlat ett urval av nya semesterbostäder i vårt program, men du hittar naturligtvis samtliga nyheter i hela Italien, när du söker efter priser och lediga semesterbostäder i sökmotorn. Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

Vet du redan nu vart semester går i Italien så titta närmare på nyheterna på några av de mest populära resmålen.

 • Italien, Toscana, Monteriggioni
  Med ett vackert läge ligger detta trevliga lilla ställe, Il Poderino, som producerar olivolja, honung, vin och grappa.
 • Italien, Friuli-Venezia Giulia, Buttrio
  Ett historiskt vinslott i nordöstra Italien, som ligger omgivet av vackra vinrankor och en grön och inbjudande miljö. Njut av närheten till stora upplevelser, få en inblick i vinproduktionen och smaka på lokal mat i bistron.
 • Italien, Toscana, Peccioli
  En vackert belägen gård i Toscanas landskap med utsikt över dalar och skogar. Hyr en lägenhet med självhushåll, följ med på tryffeljakt, upptäck små pittoreska byar och bada i den gemensamma poolen i trädgården.
 • Italien, Piemonte, Neive
  Mysigt, romantiskt med vackra omgivningar. Langhe Country House är ett bed & breakfast med endast fem rum som inbjuder till en skönt avkopplande semester.
 • Italien, Kampanien, Conca dei Marini
  Ett lyxigt hotell för dig som vuxen med makalös utsikt och utmärkt service. Dessutom serveras här utsökt mat och du kan lapa sol på första parkett.
 • Italien, Toscana, Trequanda
  Omtyckt boende med ett lugnt och naturskönt läge och fin komfort. Som gäst kan du njuta av en stor trädgård och härlig utomhuspool.