Nya hotell i Italien

Hos Escapeaway reser vi ständigt runt i Italien för att hitta nya hotell, villor och semesterlägenheter. I denna lista har vi samlat ett urval av nya semesterbostäder i vårt program, men du hittar naturligtvis samtliga nyheter i hela Italien, när du söker efter priser och lediga semesterbostäder i sökmotorn. Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

Vet du redan nu vart semester går i Italien så titta närmare på nyheterna på några av de mest populära resmålen.

 • Italien, Syditalien, Sicilien, Alcamo Marina
  Resort La Battigia Beach and SPA ligger med vacker utsikt över havet i Alcamo Marina på nordvästra Sicilien. Här bor du med tillgång till spa, restaurang och pool-område. Njut av lata dagar i solen, varvat med utflykter.
 • Italien, Syditalien, Kalabrien, Tropea
  9,4
  Fantastiskt
  550 omdömen
  Aether Suites Tropea ligger en kvarts promenad från den gamla stadskärnan och ytterligare fem minuter från stranden. Här bor du i modernt men enkelt inredda rum som ligger med tillgång till en trädgård. Hotellet serverar frukost varje morgon.
 • Gästrecensioner 8,5
  Italien, Syditalien, Sicilien, Castellammare del Golfo
  9,3
  Fantastiskt
  242 omdömen
  På La Piazzetta Hotel välkomnas du till ett bekvämt boende med en familjär atmosfär som inger en känsla av avslappning och välbefinnande. Här finns en restaurang som serverar frukost.
 • Italien, Norra Italien, Piemonte, Gabiano
  9,2
  Fantastiskt
  267 omdömen
  Bo omgiven av ståtliga miljöer vid slottet Castello Di Gabiano i Piemonte. Här erbjuder man semesterlägenheter i slottets trädgård och du har dessutom tillgång till en pool. I närheten finns gott om utflyktsmål och trevliga restauranger att köra till.
 • Italien, Syditalien, Sardinien, Baia Sardinia
  9,1
  Fantastiskt
  162 omdömen
  Det välkomnande hotellet 7Pines Resort Sardinia ligger vid havet på nordöstra Sardinien och erbjuder lyxiga omgivningar för en skön semester i solen. Hotellet har flera olika restauranger, pooler, spa och ett motionrum.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Castellammare del Golfo
  9,1
  Fantastiskt
  345 omdömen
  Marina di Petrolo Hotel & Spa ligger i den historiska stadskärnan i Castellammare del Golfo på Sicilien. Hotellet erbjuder både rum och lägenheter där flera har utsikt över havet. Med tillgång till en pool och närhet till stranden kan du alltid ... hitta svalka på de varma sommardagarna.  Läs mer