Nya hotell i Italien

Hos Escapeaway reser vi ständigt runt i Italien för att hitta nya hotell, villor och semesterlägenheter. I denna lista har vi samlat ett urval av nya semesterbostäder i vårt program, men du hittar naturligtvis samtliga nyheter i hela Italien, när du söker efter priser och lediga semesterbostäder i sökmotorn. Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

Vet du redan nu vart semester går i Italien så titta närmare på nyheterna på några av de mest populära resmålen.

 • Italien, Norra Italien, Veneto, Verona
  Unikt boende i Veronas historiska del. Lägenheterna bjuder på mycket charm och skön komfort i historiskt palats.
 • Italien, Lazio, Rom
  Ett modernt hotell på 10 minuters gångavstånd från centralstationen Termini i Rom. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller en drink i baren och få en god natts sömn i ett rum eller en svit.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palma di Montechiaro
  Upplev en autentisk del av Sicilien, på en gård som producerar olivolja. Vackra, rustika rum, familjär stämning, matlagningskurser och en härlig pool med utsikt.
 • Italien, Toscana, Casino di Terra
  Stor härlig villa för sex personer mitt i Toscana, på nära avstånd till stranden (20 km). Här finns pool, stora gemensamma utrymmen och en härlig trädgård med utsikt.
 • Italien, Syditalien, Apulien, Racale
  Dessa extraordinära hus i typisk apulisk bjuder på en härlig vistelse i äkta lokal anda. Förutom utflykter kan du koppla av intill poolkanten.
 • Italien, Norra Italien, Emilia-Romagna, Quattro Castella
  Underbar och smakfullt renoverad vingård med vackra omgivningar. Här finns pool och restaurang och man producerar här både vin balsamvinäger.