Hideaways och boutique-hotell i Bargni di Serrungarina

Hideaways är det vi erbjuder dig som är lite mer kräsen och som tycker om att man har tänkt på alla detaljer utan att det för den skull behöver vara lyx. Ett Hideaways-hotell i Bargni di Serrungarina lever upp till en rad stränga krav från vår sida, som till exempel ett begränsat antal rum, särskilt bra läge och framför allt massor av charm och atmosfär. Boka ett Hideaway eller ett boutique-hotell i Bargni di Serrungarina när semestern ska ha lite extra krydda.Inne i landet inte långt från kuststäderna Pesaro (28 km) och Fano (24 km) med deras många shoppingmöjligheter och långa gyllene sandstränder vid den Adriatiska havskusten ligger Bargni di Serrungarina. Denne lilla idylliska ort ligger högt belägen i landskapet med härliga lantliga omgivningar samt sevärda slott och borgar utspridda i landskapet nära Metaurofloden.

En vistelse i Bagni är för...

Möjligheten att kunna besöka flera småstäder i området där turismen ännu inte tagit fart. En vistelse i Bargni är för de som vill ha en semester i lugna, natursköna omgivningar, för de som tycker om det orörda Italien, rent turistmässigt dock utan att behöva kompromissa på bekvämligheterna och slutligen för de som inte behöver ha diskotek och shopping precis runt hörnet.Vad är ett Hideaway?

Är du en livsnjutare? Är en säng inte bara något som är praktiskt att sova i när du är på semester? Då kan ett hideaway i Bargni di Serrungarina vara något för dig. Precis som resten av utbudet du hittar hos Escapeaway, så är samtliga hotell, villor och semesterlägenheter noga utvalda – ett hideaway är bara särskilt och extra omsorgsfullt handplockat.  

Utöver att ett hideaway ofta är ett charmerande och mindre hotell som är mycket uppskattat av sina (stam)gäster, så skiljer det sig dessutom från andra bra ställen genom att det har sin egen personlighet. Till exempel kan det vara familjeägt eller vara särklassigt beläget – det kan också vara något helt annat – till exempel ett boutique hotell. Inte ett hideaways är det andra likt, men de har det gemensamt, att de har något unikt att erbjuda.

Boka ett Hideaway-hotell separat eller boka en paketresa som inkluderar flyg till attraktiva priser online här på sidan, då får du samtidigt trygghet i form av resegarantin och paketreselagen. Varmt välkommen!

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hideaways i Bargni di Serrungarina