Resor till Riva di Solto

Härligt läge vid Iseosjön

Riva di Solto är ingen metropol, men däremot en liten vacker landsort som ligger längs Iseosjöns norra bredd. Du behöver inte oroa sig för massturismen, utan kan njuta av den fina sjöpromenaden i lugn och ro, eller segla till ön Montisola.

landsorten utmärker sig med sitt enastående läge och de vackraste av sjöscenarier - mer än utbudet av liv och rörelse. Stämningen på sjöpromenaden Lungolago dei Gabbiani är somrig och mysig, vilket tillsammans med resterna av den gamla stadsmuren och caféet nere vid den lilla hamnen, skapar en skön sommarkuliss. I orten finner du även ett postkontor, café, glassbar, kiosk, restaurang, pizzeria och apotek. På sommaren kan du segla över till ön Montisola. Längre upp längs sjön hittar du ytterligare två pittoreska och genuina städer, Lovere och Pisogne.

Karta över Riva di Solto i Lombardiet

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över landsorten samt för att se vilka hotell och semeterbostäder vi kan erbjuda i denna del av Lombardiet.Semesterlägenheter, hotell och villor i Riva di Solto

Är det en semester i lugna omgivningar, vid den vackra Iseosjön, du letar efter, så är Riva di Solto helt rätt väl. här har vi, liksom i resten av Italien, handplockat ett brett urval av semesterbostäder, som inte bara bjuder in till avslappning och livnjuteri, utan också fungerar utmärkt som bas för spännande utflykter till regionens alla sevärdheter.

Använd sökmotorn överst på sidan för att hitta semesterlägenheten, hotellet eller villan som passar bäst till dina önskemål. Vi erbjuder hundratals av noga utvalda semesterbostäder i Italien, och kan nästan garantera att du kommer hitta ett passande logi i detta område.

>>> Se priser på hotell och semesterlägenheter i Lombardiet

Lokala länkar

Stadens officiella hemsida hittar du här

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Riva di Solto