Hideaways och boutique-hotell i Lombardiet

 Hideaways i Lombardiet

 • Como
  4 hotell
  Comosjöns huvudort ligger vid den sydliga änden av sjön omgiven av höga kullar. Staden är en strålande utgångspunkt för att utforska områdets många charmerande städer och vackra natur. De största dragplåstren i Como är den trevliga sjöpromenaden ... och den gamla stadsdelen. Läs mer
 • Castellaro Lagusello är med på listan över Italiens vackraste medeltidsstäder och ligger få kilometer söder om landets populära resmål, Gardasjön. Ändå är staden befriande opåverkad av massturism och en unik chans att uppleva det äkta Italien.
 • Colmegna
  1 hotell
  I lilla, trevliga och lugna Colmegna, som har en egen, barnvänlig sjöstrand och ligger omgivet av ett vackert naturområde, hittar du en perfekt utgångspunkt för en avkopplande resa till Maggioresjön och det nordliga Italien.
 • Erbusco
  1 hotell
  Med sitt centrala läge i det berömda Franciacorta-vindistriktet nära Iseosjön och bara ca. en timmes körning från Gardasjön och storstaden Milano är den lilla och lugna staden Erbusco den perfekta utgångspunkten för en resa till Norditalien.
 • Faggeto Lario
  1 hotell
  Faggeto Lario är en av de mysiga landsortsstäderna som ligger längs vägen mellan Como och Bellagio. Med ett vackert läge längs den gröna bergssluttningen som reser sig från sjön är Faggeto Lario därför en bra utgångspunkt för en upplevelserik semester.
 • Gardone Riviera
  1 hotell
  På 1800-talet var Gardone ett av Gardasjöns mest prestigefyllda resmål. Idag är staden knappt lika känd, men fortfarande en charmig plats att spendera semestern på - och inte minst en ideal utgångspunkt för att uppleva Gardasjöns övriga små pärlor.