Hideaways och boutique-hotell i Clusane

Hideaways är det vi erbjuder dig som är lite mer kräsen och som tycker om att man har tänkt på alla detaljer utan att det för den skull behöver vara lyx. Ett Hideaways-hotell i Clusane lever upp till en rad stränga krav från vår sida, som till exempel ett begränsat antal rum, särskilt bra läge och framför allt massor av charm och atmosfär. Boka ett Hideaway eller ett boutique-hotell i Clusane när semestern ska ha lite extra krydda.

Clusane sul Lago ligger nära Sarnico och motorvägen mellan Milano och Venedig. Detta är en liten landsby som ligger på toppen av en kulle vid Iseosjöns bredd där folket lever sitt liv utan stora bekymmer. Den lilla stadens anor går helt tillbaka till antiken vilken man idag ser av den romanska minnessten dedikerad till Jupiter och av ruinerna från de antika kurbaden Therme Clodianae. På sjöbreddens kant gör den viktiga byggnaden Palazzo Carmagnola beskådaren uppmärksam på sin storhet där den ligger vilande på en tidigare fästning från 1500-talet.Vad är ett Hideaway?

Är du en livsnjutare? Är en säng inte bara något som är praktiskt att sova i när du är på semester? Då kan ett hideaway i Clusane vara något för dig. Precis som resten av utbudet du hittar hos Escapeaway, så är samtliga hotell, villor och semesterlägenheter noga utvalda – ett hideaway är bara särskilt och extra omsorgsfullt handplockat.  

Utöver att ett hideaway ofta är ett charmerande och mindre hotell som är mycket uppskattat av sina (stam)gäster, så skiljer det sig dessutom från andra bra ställen genom att det har sin egen personlighet. Till exempel kan det vara familjeägt eller vara särklassigt beläget – det kan också vara något helt annat – till exempel ett boutique hotell. Inte ett hideaways är det andra likt, men de har det gemensamt, att de har något unikt att erbjuda.

Boka ett Hideaway-hotell separat eller boka en paketresa som inkluderar flyg till attraktiva priser online här på sidan, då får du samtidigt trygghet i form av resegarantin och paketreselagen. Varmt välkommen!

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hideaways i Clusane