Villa till hela familjen? Hyr en villa i Ligurien

Hyr en villa i Ligurien med plats för hela sällskapet - boka hos Escapeaway

Om nyckelord för semestern är självständighet och privatliv så rekommenderar vi att hyra en privat villa i Ligurien. Denna typ av semester är lämplig för en stor familj. Om man reser till rätt antal personer som motsvarar villans kapacitet så vill det totala priset per person ofta inte vara avsevärt högre än de mer traditionella lägenhetskomplexen med den fördelen att man är mer fri och självständig.

Det finns inget bättre än en härlig privat villa helt ner till vattnet där man kan njuta av den sköna havsbrisen och se solen gå ner i horisonten. En familjesemester i egen villa ger alla en unik möjlighet att koppla av samtidigt som man umgås på tvärs över generationerna, vilket som regel inte är en möjlighet i den hektiska vardagen.

Söker du efter stämningsfulla smala gränder utan trängsel från turister utan endast lokalbefolkningens vänliga leende, och sätter du pris på den pittoreska italienska atmosfären som uppstår där italienarna själva lever? Så res till Ligurien som är mer än bara Portofino och Le Cinque Terre. Även om de flesta förbinder Ligurien med den magnifika Riviera eller med det natursköna Cinque Terre, så kan du fortfarande finna små landsbyar i höglandet som nästan är orört av turism, där livet fortfarande går sin stilla gång utan massturismens inblandning. Här finner du det pittoreska Ligurien.

Hyr en villa i Ligurien med Escapeaway

Hos Escapeaway är vi experter på att förmedla semesterbostäder i hela Italien, och i Ligurien har vi ett litet, exklusivt urval av handplockade villor som är perfekt för stora sällskap på resa, oavsett om det är ett företag på tur, den samlade storfamiljen eller något helt annat. Att hyra en villa i Ligurien är enkelt via vår sökfunktion längst upp på denna sida, men du är också välkommen att kontakta oss direkt på telefon eller e-mail, så våra erfarna resekonsulenter kan hjälpa dig att planera den perfekta resan söderut.

>> Läs mer om villa

Karta över Ligurien