Shopinn Village - Brugnato Cinque Terre

Shoppingmecka i Cinque Terre

Cinque Terre betyder natur, vandring och små fiskeläge - och nu också gott om shopping med öppnandet av Shopinn Village vid Cinque Terres närmaste motorvägsavfart. Eller så kan du göra ett kort shoppingstopp på turen mellan Milano och Toscana.

Shopinn Village ligger i vackra omgivningar i höglandet bakom kusten nära landsbyn Brugnato och längs floden Vara. Har ni gott om tid kan det rekommenderas att besöka några av de många bergsbyar och vackra naturscenarier här i Val di Vara (Varadalen).

Var är vi?

Shopinn Village kan ses från A12 / E80 motorvägen som går genom Ligurien. Avfarten heter Brugnato / Borghetto V. och shopping-outletteten ligger precis vid avfarten. Skyltningen är bra och det finns ca. 1000 parkeringsplatser.

Shoppa loss!

Shopinn Village öppnade i olika etapper - och nu finns det totalt 100 butiker att välja mellan. De flesta ligger på bottenvåningen - och några upp på andra våningen. Det finns mest kläder och sportkläder (italienska och internationella varumärken), men även möbelaffärer och butiker med lokala produkter som ä väl representerade. Det sägs vara upp till 70% besparing. Det är väldigt användarvänligt, så det finns både terrasser att koppla av på, toaletter, informationscenter och restauranger, så du kan samla kraft och shoppa ännu mer efter en bit mat. Med reservation för ändringar så är det öppet dagligen från kl. 10:00 till 20:00. På speciella dagar och på sommaren kan det vara öppet längre. Den officiella adress är: Via Nuova Antica Romana snc - 19020 Brugnato (SP).

Inte i bil?

Läget gynnar helt klart folk som kör i bil. I själva verket är det nästan omöjligt att komma hit på andra sätt. Men misströsta inte - det finns också organiserade dagliga transfers från järnvägsstationen i La Spezia. Läs mer på deras hemsida för priser och tider: www.shopinnbrugnato5terre.it