Nya hotell i Ligurien

Hos Escapeaway reser vi konstant runt i Italien för att finna nya hotell, villor och lägenheter i Ligurien. I denna lista har vi samlat några av de nya semesterbostäder på vårt program, men du finner naturligtvis samtliga nyheter når du söker efter priser och lediga boende i sökmotorn.

Du kan med fördel anmäla dig nyhetsbrevet där vi informerar om nya boende - ofta med nyhetsrabatt!

 • Gästrecensioner 9,2
  Italien, Norra Italien, Ligurien, Borgomaro
  Ett tvättäkta hideaway gömt bland kullarna bakom den liguriska kusten - på Relais del Maro får du uppleva det autentiska Italien på bästa möjliga vis. Gästfriheten är stor och bekvämligheten likaså!
 • Italien, Norra Italien, Ligurien, Sanremo
  På Royal Hotel bor du bra, med närhet till havet, i centrum av San Remo - och bara några få steg från det kända kasinot. Här finnsdessutom barer, restauranger och Spa.
 • Italien, Norra Italien, Ligurien, Portovenere
  Vad sägs om att bo i centrum och endast ett stenkast från havet i den pittoreska lilla fiskestaden Portovenere? Om svaret är gärna, då tror jag att Grand Hotel Portovenere passar dig ypperligt.
 • Gästrecensioner 9,5
  Italien, Norra Italien, Ligurien, Rapallo
  Grand Hotel Bristol ligger strax i utkanten av den trevliga kuststaden Rapallo. Här finns ett fint poolområde, bar och restaurang. Från ditt rum, där de flesta har fransk balkong, har du hel eller delvis utsikt över havet.
 • Italien, Norra Italien, Ligurien, Santa Margherita Ligure
  Santa Margherita Ligure är något alldeles speciellt. Det kommer du märka redan vid ditt första möte med staden. Den omger dig med pastellfärger och skämmer bort dig med fisk, focaccia och fröjdefulla semesterminnen. Och kronan på verket är Grand ... Hotel Miramare. Läs mer
 • Italien, Norra Italien, Ligurien, Savona
  Strax utanför den större staden Savona ligger Hotel Mare, och som namnet indikerar bor du här alldeles intill havet och stranden. Hotellet har en välrenommerad restaurang med fiskspecialiteter, en strandbar och Sushirestaurang.