Villa Fortuny

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Bo centralt i Rom men ändå lugnt och skönt

Här får du chansen att bo fridfullt och lugnt i Rom, samtidigt som du bor centralt och kan gå till alla berömda sevärdheter och ett hav av matställe och restauranger.

Villa Fortuny ligger vid Villa Borghese på kort avstånd från både Piazza del Popolo och Spanska Trappan. I närheten finns inköprmöjligheter, caféer och matställen samt tunnelbanestationen Flamino. Shoppinggatan Via del Corso ligger på den motsatta sidan av Piazza del Popolo i förhållande till huset.

Ljusa och eleganta lägenheter

Villan är indelad i flera lägenheter som uthyrs till turister. Lägenheterna är alla ljusa och elegant möblerade men inredda på ganska olika sätt.Därför ska du välja Villa Fortuny

 • Närmaste flygplats: 35 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Villa Fortuny är inte tillgänglig i dagsläget

Villa Fortuny är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 39 km (40m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Villa Fortuny. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Mariano Fortuny 5
00196 Rom

Koordinater

Latitude: 41.9144
Longitude: 12.4752

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler