Vicolo del Canale

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

Bo äkta italienskt i Trastevere

De tre lägenheterna ligger i en byggnad från 1500-talet i det centrala Roms mest folkliga kvarter, Trastevere. Här ska du bo om du behöver en säng att sova i men annars tänkt spendera tiden ute och uppleva Rom.

I den sydliga del av Roms mest folkliga kvarter, Trastevere, ligger denna lilla, lite mörka gränd Vicolo del Canale. Här ligger 3 mindre lägenheter i en gammal byggnad från 1500-talet.

Tvårumslägenhet A med 2/4 sovplatser (1:a våningen, ca. 45 m²): - Lägenhet A ligger på första våningen och är på ca. 45 m². Lägenheten har egen ingång från gatan, stort rum med bjälkar i taket, kokvrå och en bäddsoffa för två, lite mörkt sovrum (utan fönster) med dubbelsäng samt badrum/toalett med dusch. Lägenheten har satellit-TV och trådlöst internet.

Trerumslägenhet B med 4/6 sovplatser (2:a våningen, ca. 60 m²): - Lägenhet B ligger på andra våningen (utan hiss) och är på 60 m². Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa för två, mindre och lite slitet kök, sovrum med dubbelsäng, badrum/toalett, sovrum med två enkelsängar och badrum/toalett en suite. Lägenheten är satellit-TV, trådlöst internet och tvättmaskin.

Attic-lägenhet C med 2 sovplatser (3:e & 4:e våningen, ca. 40 m²): - Lägenhet C är fördelad på två våningar (3:a och 4:e, utan hiss) och är på ca. 40 m². Lägenheten består av sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett med badkar på tredje våningen. På fjärde våningen finner man ett litet uupehållsrum, kokvrå och en liten terrass som vänder mot Tibern. Lägenheten har även satellit-TV och trådlöst internet.

VIKTIGT: Nycklar till lägenheten hämtas på Via Monte Brianzo 58 Mellan kl. 14.30 och 18.30. Vid senare ankomst / ankomst söndag / ankomst på italienska helgdagar levereras nyckeln av taxichaufför, som kör er till lägenheten. Därför är det nödvändigt att beställa taxi service (se taxi pris). Uppge vänligen beräknad ankomsttid samt flightnummer vid bokningen.Därför ska du välja Vicolo del Canale

 • Närmaste flygplats: 17 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Vicolo del Canale är inte tillgänglig i dagsläget

Vicolo del Canale är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 17 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 37 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Vicolo del Canale. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Monte Brianzo 58
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8860
Longitude: 12.4767

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler