UNAWAY Hotel Empire Roma

Officiell kategori

Escapeaways kategori

1221 omdömen
8,3 Gästrecensioner
Beskrivning

UNAWAY Hotel Empire Roma är inte tillgänglig i dagsläget

UNAWAY Hotel Empire Roma är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

UNAWAY Hotel Empire Roma erbjuder 110 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är individuellt inredda i en klassisk stil med olika färger och material. Sängarna har madrasser och sängkläder av högsta kvalitet. Alla rum har moderna faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, luftkonditionering, värdeskåp och minibar. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, badrock, badtofflor, hårfön och lyxiga toalettartiklar. 

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på UNAWAY Hotel Empire Roma. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Aureliana 39
00187 Rome

Koordinater

Latitude: 41.9067
Longitude: 12.4958

Vad tycker gästerna om UNAWAY Hotel Empire Roma?

8,0
Gry, Norge

Mysigt hotell med bra service

Det var ett mysigt litet hotell. Vi fickbra service i receptionen och rummen var fina, rena och fräscha. Vi hade bokat ett uppehåll med fruksot och den var helt...
9,7
Thomas, Køge

Fantastiskt

Tack för en helt underbar semester
7,1
Steen, Nærum

Härligt hotell, men.....

Ett härligt hotell med ett bra läge, men personalen - i vårt tillfälle var det mannen som arbetade i baren och servicen till frukost - de uppförde sig märkligt och...

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

  •  

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler