Terrazzo Coronari bis

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

Rom från två terrasser

Storstadssemester med hela två terrasser till förfogande samt utsikt över Roms historiska centrum. Här bor du på kort avstånd från Piazza Navona i en ljus och fin lägenhet på 5:e våningen med hiss. Det finns dessutom wi-fi, disk- och tvättmaskin.

På den kända antikvitetsgatan Via dei Coronari, som ligger nära Piazza Navona, finner vi denna ståtliga och ljusa lägenhet med hela två terrasser som båda har en pittoreskt utsikt över det historiska centrum, med bord och stolar. Lägenheten har satellit-tv, internet, diskmaskin och tvättmaskin.

Fyrarumslägenhet med 4 sovplatser (5:e våningen med hiss) - Lägenheten är ca. 100 m² stor och består av uppehållsrum med soffa och utgång till terrass, matsal med utgång till terras, öppet kök (fyra gasplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin) med utgång till terrass, badrum med badkar och toalett, sovrum med dubbelsäng samt sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett en suite.Därför ska du välja Terrazzo Coronari bis

 • Närmaste flygplats: 28 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazzo Coronari bis är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazzo Coronari bis är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 28 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazzo Coronari bis. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via dei Coronari 222
Roma

Koordinater

Latitude: 41.9005
Longitude: 12.4717

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler