Terrazza Vasta Lucina

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

Din terrass mitt i Rom

Över 100 m² terrasser, läcker vinterträdgård, fin inredning, aircondition, diskmaskin, trådlöst internet, tvättmaskin, satellit-TV och mycket mer. Alltsamman endast ett stenkast från Den Spanska Trappan.

Ifall man önskar maximal terrassplats, ett stenkast från Den Spanska Trappan så behöver du inte leta vidare. Vi befinner oss på femte våningen i en mycket välskött byggnad (bebodd av bl.a. mycket välbärgade personer) mitt i Roms historiska centrum.

Här fattas endast en pool...

Det är svårt att säga något negativt om denna lägenhet som är fin ur alla aspekter men dens "inre kvaliteter" blir bortglömd när man träder utanför. Från uppehållsrummet kan du välja att gå ut i en läckert möblerad vinterträdgård där man får känslan av att vara ute i det fria samtidigt som temperaturen alltid är behaglig och vädret alltid torrt. Du kan också välja att gå ut på terrassen från det enda sovrummet (eller från vinterträdgården) och från denna kan du gå vidare upp på takterrassen som mäter ca. 80-90 m² (!) och varifrån utsikten över det centrala Rom är storslagen.

Fyrarumslägenhet med 4 sovplatser (5:e vån. med hiss) - Lägenheten består av matrum, uppehållsrum med satelit-TV med DVD (och fint bibliotek), separat kök (4 kokplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt badrum med toalett och badkar. Lägg därtill all utomhusplats. Lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin och trådlöst internetförbindelse.

Därför ska du välja Terrazza Vasta Lucina

 • Närmaste flygplats: 31 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Vasta Lucina är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Vasta Lucina är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 31 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Vasta Lucina. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Piazza San Lorenzo in Lucina 4
Roma

Koordinater

Latitude: 41.9039
Longitude: 12.4786

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler