Terrazza Teodoro II

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

När placering och terrass betyder allt

Stor lägenhet med terrass och balkong som ligger vid Piazza del Popolo, med andra ord precis vid en tunnelbanestation och med kort avstånd till Spanska trappan, Piazza Navona och mycket mer.

Det är knappast för mycket att säga att priset beror helt på läget för semesterbostäder i Rom när man befinner sig på kort gångavstånd från det mesta. Det kan därför överraska hur mycket man kan spara genom att bo bara ett kvarter längre bort från Piazza Navona och omnejd, vilket är fallet med denna lägenhet som ligger på "fel sida" av Piazza del Popolo.

Nära metrostation

Det är annars en trevlig liten gata med ytterst få turister, du har en tunnelbanestation två minuters promenad bort och vill du ut på en jogginrunda eller en promenad så ligger Villa Borgheses park precis runt hörnet. Lägenheten i sig är mysig med sin välhållna fiskbensparkett, inredning och personliga stil. Från köket har man tillgång till en terrass på ca 3 x 10 meter och från vardagsrummet kan du ta dig ut på en lång men smal balkong (ca 1 meter bred) som löper längs hela vardagsrummet (ca 14 meter).

Fyrarumslägenhet med 4/8 sovplatser (7:e våningen med hiss) - Lägenheten består av ett stort vardagsrum med soffa, matbord, bäddsoffa för två personer och TV, i anslutning till vardagsrummet finns ett sovrum (som kan avskiljas med en skjutdörr) med två bäddsoffor för en person var, separat kök (fyra gasbrännare, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett, sovrum med två enkelsängar samt ännu ett badrum med badkar och toalett.

Därför ska du välja Terrazza Teodoro II

 • Närmaste flygplats: 30 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Teodoro II är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Teodoro II är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 30 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Teodoro II. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Cesare Beccaria 16
00196 Roma

Koordinater

Latitude: 41.9126
Longitude: 12.4740

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler