Terrazza Soldati

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Bo nära Piazza Navona

Här bor du ett kort avstånd från en av stadens mest berömda torg, men fördelaktligen på en gata som inte är överfull av turister. I denna rymliga lägenhet med takterrass har du allt utanför din dörr.

Med en placering bara några få steg från Piazza Navona, bor du på kort avstånd från ett brett urval av butiker, caféer och restauranger (bl a den mycket bra L'Osteria de'Memmo, som ligger bara 40 meter bort.Trerumslägenhet med 3/5 sovplatser - Lägenheten ligger på översta våningen (utan hiss) och är fördelad på två våningar. Den är ljus, rymlig och modernt inredd. Lägenheten är utrustad med luftkonditionering och TV. På nedre våningen finner du ett sovrum med en enkelsäng och ett litet tillhörande badrum med handfatt och toalett, samt ett sovrum med dubbelsäng och ett tillhörande badrum med en mycket stor dusch på ca 2 m² och en toalett. På översta våningen finns en separat välutrustat kök (6 brännare spis, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kylskåp och tvättmaskin) och ett stort vardagsrum med en bäddsoffa för två personer samt et stort matbod. Villan har en spiraltrappa som leder upp till takterrassen som är ca 25 m².

Därför ska du välja Terrazza Soldati

 • Närmaste flygplats: 28 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Soldati är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Soldati är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 28 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Soldati. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Vicolo dei Soldati n.38
Roma

Koordinater

Latitude: 41.9014
Longitude: 12.4728

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler