Terrazza Severino

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

Läge, komfort & terrass med utsikt

Läget kan inte bli mera centralt! Här har du flera av de största sevärdheterna, offentlig transport, inköpsmöjligheter och matställen inom kort avstånd, du har även en ovanligt stor lägenhet, där alla sover i riktiga sovrum. Det finns också en mycket omtyckt terrass på två plan!

Du befinner dig mitt i Roms bankande hjärta! Här bor du mellan Pantheon, Campo de' Fiori, Piazza Navona och Colosseum, och intill Piazza Argentina med stora utgrävningar, från vilket flera busslinjer och spårvagns linje 8 (till Stazione Trastevere) utgår från.

Fin utsikt från terrassen

Kort sagt bor du alltså inte bara mitt i det mest spännande området, du har även ovanligt lätt åtkomst till den offentliga transporten, och många matställen (samt en ytterst välsorterad supermarket) finnes inom hundra meter. Men det bästa med denna rymliga lägenhet är i grunden nästan varken dens fantastiska läge eller all dess komfort (wi-fi, sat-tv, diskmaskin, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, och strykjärn, aircondition osv.) utan den stora terrassen på två våningar med bord och stolar, parasol och pergola, varifrån du har all den utsikt du kan önska dig!

Femrumslägenhet med 4/6 sovplatser - Lägenheten är hela 180 m² stor och ligger på sjätte våning (lyckligtvis med hiss). Den består av en hall, uppehållsrum med soffor (tre soffor, två fåtöljer och två soffbord), därifrån är det utgång till terrassen, matrum, separat kök med spis, diskmaskin, stort kylskåp, vattenkokare, brödrost och micro, sovrum med dubbelsäng och fransk balkong med utsikt samt en suite badrum med badkar, dusch och toalett, mindre sovrum med dubbelsäng och fransk dörr mot terrassen (detta rum har skjutdörr till uppehållsrummet), ett sovrum med två enkelsängar samt ytterligare två badrum med badkar och toalett. Lägenheten är utrustad med aircondition, som i uppehållsrummet och det ena sovrummet består av flyttbara enheter, i de andra två sovrummen sitter enheterna fast.Därför ska du välja Terrazza Severino

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Severino är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Severino är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Severino. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via San Nicola dei Cesarini 3
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8957
Longitude: 12.4774

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler