Terrazza Sant'Ignazio

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Mitt bland alla sevärdheter

På översta våningen i en elegant byggnad ca. 300 meter från Pantheon och ca. 800 meter från Campo de' Fiori ligger Terrazza Sant'Ignazio på gatan med samma namn. Här får du en enkel lägenhet med aircondition och terrass.

Gör din vistelse i Rom enkel och bekväm, bo nära allt spännande: Pantheon (300 m), Piazza Navona (700 m), Campo de' Fiori (800 m), Trevifontänen (600 m) och allt annat du kan tänkas vilja besöka under din vistelse i Roms antika centrum.

Njut av terrassen

Det är tal om en enkelt möblerad lägenhet med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin och litet separat kök. Dessutom finns det en terrass (med utsikt), något man ju glädjer sig över större delen av året i Rom.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (5:e vån. med hiss): Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, separat kök (4 kokplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Till sist ska vi inte glömma den härligt stora terrassen med utsikt.Därför ska du välja Terrazza Sant'Ignazio

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Terrazza Sant'Ignazio är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Sant'Ignazio är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 40 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Sant'Ignazio. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via di Sant'Ignazio 9
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8979
Longitude: 12.4796

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler