Terrazza Pellegrino

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Bo nära Campo de' Fiori

Här får du en trevlig lägenhet på Via del Pellegrino som ligger mellan berömda torget Campo de' Fiori och Palazzo Farnese i Roms absoluta centrum. Du kommer glädja dig åt den fina terrassen med utikt över Roms tak.

Charmerande lägenhet som passar bäst åt inte allt för långa personer. Lägenheten ligger på den livliga gatan Via del Pellegrino mellan berömda Campo de' Fiori och Palazzo Farnese i Roms centrum och nära de flesta sevärdheter samt Tibern. I närheten finns flera matställen till olika priser samt goda inköpsmöjligheter.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser: - Lägenheten är på ca. 60 m² och ligger på fjärde och översta våningen (utan hiss). Den är snyggt inredd med träbjälkar i taket. Dock bör man uppmärksamma att lägenheten har mycket sneda väggar och att det pga belägenheten på vinden finns lågtliggande bjälkar i uppehållsrummet, sovrummet samt badrummet. Lägenheten är utrustad med aircondition och självständig värmeanläggning och en fin terrass med utsikt över Roms tak.

Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och badkar.

Därför ska du välja Terrazza Pellegrino

  • Närmaste flygplats: 27 km
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Terrazza Pellegrino är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Pellegrino är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 34 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Pellegrino. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via del Pellegrino 50
Roma

Koordinater

Latitude: 41.8966
Longitude: 12.4708

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler