Terrazza Montevecchio

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

Vår mest spännande lägenhet i Rom

Här fattas ingenting! Här får du allt man kan önska till komfort, och lägenhetens smakfulla inredning är beundransvärd. En härlig terrass sätter kronan på verket.

Vi är i det charmiga kvarteret bakom Piazza Navona, där atmosfären är inte längre pompøse (och turist trångt) som kännetecknar torget själv eller ibland alltför livlig fest zon från Campo de 'Fiori. I Vicolo Monte Vecchio och omgivning, är stämningen mer tillbakalutade, vilar det område nästan av sig själv.

I en klass för sig

För den första, och kanske sista gången vi vågar tilldela en lägenhet i Rom den högsta klassificering. Detta är inte en en kall modernt inredd lägenhet utan en gammaldags, varm och inbjudande lägenhet. Vi finner här "exceptionellt oberoende och utsökt prestanda."

Diskret charm

Lägenheten Terrazza Montevecchio är fördelad på två våningar med ingång på tredje våningen. Nu borde bilderna nästa få lov att tala för sig själv då orden inte räcker till för att beskriva upplevelsen. Man har inte sparat på någonting, och det är ganska tydligt att lägenheten är möblerad till ägarna själva, inte för uthyrning. Vem värdesätter inte en stor B&O platt-TV, smakfulla designmöbler och komfort utan dess like? Det finns tusentals böcker överallt, och som allt annat i lägenheten vittnar om god smak. Lägenheten är naturligtvis utrustad med aircondition, trådlöst internet, diskmaskin, tvättmaskin och satellit-TV.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser: Från den stora entrén kommer man vidare till det rymliga köket / allrummet, där det finns ett stort matbord med gott om plats för åtta personer samt ett öppet kök med 5 kokplattor, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Härifrån leder en gång vidare till två sovrum som kan anslutas (eller separeras) med en skjutdörr. Sovrummet med dubbelsäng har eget badrum med stort badkar och toalett, medan sovrummet med två enkelsängar har badrum med stor dusch och toalett precis utanför dörren. Från hallen kan man också gå upp till övervåningen där man finner ett stort vardagsrum med högt i tak. I vardagsrummet finns en stor soffa, som bland annat består av en bäddsoffa av bästa kvalitet för två personer. För underhållning finns det både den omtalade stora TV:n och ett piano. Sex steg upp från vardagsrummet finner man lägenhetens juvel - terrassen där man kan sitta och njuta av semestern, i solstolar runt det låga bordet eller ta sig en förfriskande dusch då det finns en utvändig dusch till förfogande.Därför ska du välja Terrazza Montevecchio

 • Närmaste flygplats: 34 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Montevecchio är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Montevecchio är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 34 km (50m)
 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 36 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Montevecchio. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Vicolo di Montevecchio 3 A
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8996
Longitude: 12.4710

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler