Terrazza Margutta

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Njut av utsikten på takterrassen

Bo på en fridfull plats mitt i Roms historiska centrum. Terazza Marguitta är en ljus och rymlig lägenhet med en härlig takterrass, luftkonditionering, internetuppkoppling och unik stil.

Det är inte lätt att kombinera en vistelse mitt i en vibrerande storstad och ändå få lugn och ro, men här på Via Margutta är detta möjligt. Här har du allt utanför din dörr och kan ändå njuta av en avkopplande atmosfär.

Ett spännande läge

De som är välbekanta med Rom vet att denna lilla gata som löper paralellt med Via del Babuino, ligger mellan Spanska trappan och Piazza del Popolo. Lägenheten ligger en bit från gatan i något som liknar tredje våningen. Detta innebär att det finns en ingång på tredje våningen, men lägenheten har tre våningar (plus takterrass)

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (3:e vån. utan hiss): - Du kommer in i ett stort vardagsrum med soffor, öppen spis och TV. Från vardagsrummet har du tillgång till ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och badkar. Härifrån leder en trappa upp till nästa våning där du först möts av ett stort loft med matbord och stolar varifrån du kommer vidare till ett genomgångsrum med dubbelsäng. Från detta rum kommer du in till köket (4 kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack och diskmaskin), ett badrum med toalett och dusch samt ett sovrum till med dubbelsäng. Från genomgångsrummet kommer du även upp till den stora takterrassen med bord och stolar varifrån du har underbar utsikt över de romerska taken, mot Villa Medici och de frodiga sluttningarna. I lägenheten finns internetuppkoppling och aircondition.

Därför ska du välja Terrazza Margutta

 • Närmaste flygplats: 31 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Margutta är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Margutta är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 31 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 38 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Margutta. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Margutta 48
Roma

Koordinater

Latitude: 41.9087
Longitude: 12.4798

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler