Terrazza Marche

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Bo vid shoppinggatan och den Spanska Trappan

Här finner du ett riktigt bra kvarter att bo i om du önskar få minuters promenad från den Spanska Trappan, Via Veneto och hela det fina shoppingområdet utan att behöva bo bland alla turister. Terrazza Marche är ett perfekt val för dig.

Lägenheten Terrazza Marche är välskött och inbjudande, samt ligger i en fin byggnad med elegant trappuppgång och komfortabel hiss.

Fint utrustad

Den är utrustad med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, flatscreen-TV med DVD och en stor fin terrass.

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser: - Lägenheten består av uppehållsrum, matsal, ett sovrum med två enkelsängar och eget badrum med badkar, dusch och toalett samt två sovrum med dubbelsäng och en suite badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en stor terrass (omkring 50 m²) med bord, stolar, parasoll och många växter, buskar och mindre träd.

Därför ska du välja Terrazza Marche

 • Närmaste flygplats: 28 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Marche är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Marche är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 28 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 41 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Marche. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Marche 17
Rom

Koordinater

Latitude: 41.9080
Longitude: 12.4907

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler