Terrazza Lupa

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Härlig terrass mitt i Rom

Bo med härlig terrass och en fin central placering endast 550 meter från Pantheon och 600 meter från Piazza Navona. Så kort kunde beskrivelsen av Terrazza Lupa vara.

När du först träder in i lägenheten efter alla trappor, eller tagit hissen så möter dig en charmig liten lägenheten som passar utmärkt till par som vill bo mitt i Rom, och sätter mer pris på att kunna njuta av terrassen än att stå inne och laga mat.

Mysigt inomhus och utsikt utomhus

När man först har kämpat sig upp till sjätte våningen, eller har tagit hissen möter man en charmig liten lägenhet som passar fint till par som vill bo mitt i Rom och som sätter större pris på tillvaron ute på terrassen än på att laga egen mat hemma. Det råder inga tvivel om att lägenhetens styrka är den 25-30 m² stora terrass med utsikt, och att den svagaste sidan är de spartanska köksfaciliteter. Lägenheten är utrustad med både aircondition och tvättmaskin.

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser: - Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa för ett barn, litet matbord och kokvrå bestående av två kokplattor, litet kylskåp och vattenkokare - alltihop finurligt gömt i ett skåp. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Därför ska du välja Terrazza Lupa

 • Närmaste flygplats: 31 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Lupa är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Lupa är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 31 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Lupa. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via della Lupa 22
Roma

Koordinater

Latitude: 41.9029
Longitude: 12.4768

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler