Terrazza Lucina

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

Klockren lägenhet mitt i Rom

Positionen mellan Den Spanska Trappan, Pantheon, Piazza Navona och allt det andra kombinerat med absolut frihet från oljud må vara väldigt ovanligt men i detta förnäma palats faktiskt möjligt. Lägenheten är dessutom ganska rymlig och elegant möblerad.

Det ville vara betydligt lättare att nämna vad denna lägenhet inte bjuder på än vad den kan erbjuda av komfort och kvalitet för den är verkligen långt, långt över medelklass.

Få minus men många plus

Låt oss ta de få minus först: toalettstolarna sitter lite löst fast och det är för lågt till tak i köket pga. de sneda väggarna (och så är köket också lite för standard för en så vacker lägenhet). Men så är allt också sagt, resten är bara positivt. Belägenheten mellan Den Spanska Trappan, Pantheon, Piazza Navona och allt det andra kombinerat med absolut frihet från larm må för det första sägas vara väldigt ovanligt men i detta förnäma palats är det faktiskt möjligt.

Rymligt och elegant möblering

Lägenheten är dessutom ganska rymlig och elegant möblerad, Det är fina parkettgolv överallt var det inte är marmorgolv, badrummen är ovanligt fina och de många antika möblerna bidrar till det lyxiga intrycket. Den moderna komfort saknas överhuvudtaget inte för här finns aircondition, satellit-TV med video och dvd, trådlös internet, diskmaskin och tvättmaskin. Och så ska det till sist nämnas att det från uppehållsrummet är utgång genom ett par stora glasdörrar till en ca. 15 m² stor terrass med utsikt över Den Eviga Stad helt till Peterskyrkans kupol.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser: - Lägenheten består av uppehållsrum med matbord och komfortabelt soffarrangemang, separat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett en suite, sovrum med dubbelsäng och ännu ett badrum (med dusch och toalett).

Därför ska du välja Terrazza Lucina

 • Närmaste flygplats: 17 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Lucina är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Lucina är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 17 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Lucina. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Piazza San Lorenzo in Lucina 4
Rom

Koordinater

Latitude: 41.9038
Longitude: 12.4785

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler