Terrazza Leonina

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Roms trevligaste kvarter?

Vi är några som menar att Monti är det mest outforskade, folkliga kvarteret i centrala Rom. Här finner du denna enkla trerumslägenhet med fin terrass.

Varje guidebok vill beskriva Trastevere som något helt speciellt och genuint folkligt. Och det var också sant, en gång i tiden, men då alla turister nu hittat dit har charmen lite försvunnit. På många sett är kvarteret Monti vår tids Trastevere: ett kvarter med ordentlig romersk karaktär, få hotell och massor av härlig stämning!

Romersk stämning

Här härskar en tydlig romersk atmosfär med många bra restauranger och barer men det är också typiskt för området att det inte finns många moderna kaféer då de lokala unga invånarna själva föredrar att trängas med turisterna runt t.ex. Spanska Trappan och Trevi fontänen med en kaffe eller öl i handen. På femte våningen (utan hiss) på en av de mest karakteristiska och livliga gatorna i området, närmare bestämt på Via Leonina ligger denna lägenhet inredd i sober och enkel stil samt fina terrass som kommer tilltala många.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (femte vån. utan hiss) - Lägenheten består av vardagsrum med bäddsoffa för två personer, kök (4 gasplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett, sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. Vardagsrummet vänder mot lägenhetens terrass. Lägenheten är utrustad med aircondition, satellit-TV och tvättmaskin.

Därför ska du välja Terrazza Leonina

 • Närmaste flygplats: 15 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Leonina är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Leonina är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 15 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 39 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Leonina. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Leonina 86
Roma

Koordinater

Latitude: 41.8946
Longitude: 12.4914

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler