Terrazza Giulia sul Tevere

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Din lilla terrass vid Tibern

Välj den här romerska lägenheten för terrassen som vänder mot floden Tiberen och för konstnärens sovrumsinredning. På femte våningen i en byggnad med hiss bjuder Terrazza Giulia sul Tevere på sin charm, 350 meters promenad från Campo de 'Fiori.

Färgglada väggar, möbler i vintage stil, små föremål här och där som påminner dig om en lägenhet som är hem för en person med lite bohemisk karaktär. Välkommen till Terrazza Giulia sul Tevere i Rom.

Från personlighet till terrass

För att först gå till det bästa ska du gå de få stegen upp till den övre delen av lägenheten: här väntar en liten terrass, möblerad med ett bord och två stolar som har utsikt över taken mot Tibern löper framför dina ögon. När Rom bjuder på fint väder kan du njuta av solens strålar och stadens sköna atmosfär.

Rom till fots

Här bor du vid floden ca. 350 meter från torget Campo 'dei Fiori och 100 meter från Piazza Farnese. Så du har kort gångavstånd till några av de vackraste torgen i den italienska huvudstaden. Till Colosseum och Vatikanen ska du gå lite längre (ca. 2 km till den första och 1,5 km till den andra) eller använda kollektivtrafik. Tvårumslägenhet Terrazza Giulia sul Tevere för 2/4 personer (med terrass) Lägenheten Terrazza Giulia sul Tevere ligger på femte våningen i en byggnad med hiss och har en liten terrass möblerad med ett bord och två stolar mot Tiberen. Lägenheten har flera invändiga trappsteg och rekommenderas därför inte för personer med gångbesvär. Den består av ett vardagsrum med en bäddsoffa, kök med matsal, sovrum med dubbelsäng (king size) samt ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten är vidare utrustad med TV, aircondition och wi-fi. Köket är utrustat med kyl medfrysfack och ugn. Strykjärn finns också på plats.Därför ska du välja Terrazza Giulia sul Tevere

 • Närmaste flygplats: 28 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Giulia sul Tevere är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Giulia sul Tevere är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 28 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Giulia sul Tevere. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Giulia 199
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8933
Longitude: 12.4710

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler