Terrazza Gabrielli

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Piazza Navona och takterrass med utsikt

Nyckelorden är: 400 meter till Piazza Navona och takterrassen med enastående utsikt. Terrazza Gabrielli erbjuder centralt läge i en fridfull liten gränd, en härlig terrass, aircondition och wi-fi.

På en liten sidogata till Via dei Coronari ligger Terrazza Gabrielli på sjätte våning (det finns hiss till femte, men den sista biten kommer man inte undan) Läget är mycket centralt med 400 meter till Piazza Navona, 400 meter till Castel Sant'Angelo och 850 meter till Campo de 'Fiori.

Plus och minus

Lägenheten ligger på den översta våningen, precis under taket, vilket innebär att det är snedtak och inte lika högt i tak överallt, som dock inte är något större problem. Vi kan däremot inte rekommendera, att man bor med det maximala antalet personer i lägenheten, om du önskar lite komfort. För när bäddsoffan är utfälld, är det inte mycket plats kvar i vardagsrummet, och om du ställer upp den branta stegen till loftet kan du inte använda det lilla badrummet. Men som sagt, måste det sägas att ni bor här ovanligt centralt med en härlig takterrass som du förmodligen kommer spendera mycket av din tid i lägenheten på. Det finns aircondition, wi-fi och tvättmaskin.Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser -Lägenheten består av entré/hall, uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, micro och kylskåp med frysbox) och ett loft med enkelsäng med utgång till terrassen (Obs. Trappan till loftet är brant och därför inte lämplig för mindre barn, personer med gångbesvär eller berusade). I anknytning till uppehållsrummet är det ett mycket litet badrum med dusch och toalett, man ska nämna att duschen är placerad på så viss att man vid användning blöter ner hela rummet. Det är dessutom ett ljust sovrum med dubbelsäng och ännu ett badrum med toalett och dusch (denna gång lyckligtvis med kabin och draperi). Det är även åtkomst till terrassen från hallen; terrassen är ca 25 m² stor och från den är det en fantastisk utsikt över stadens tak.

Därför ska du välja Terrazza Gabrielli

 • Närmaste flygplats: 35 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Gabrielli är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Gabrielli är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 36 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Gabrielli. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via dei Gabrielli 93
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.9004
Longitude: 12.4687

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler