Terrazza Di Sales

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Innergård och spa i Trastevere

Ska det vara en vistelse i Rom..., med bastu, stort spabad och privat innergård? Lägenheten Terrazza di Sales ligger i en av Trasteveres lugna gator där du inte störs av det intensiva nattlivet som utspelas några hundra meter bort.

Trastevere är med rätta berömt för sina många restauranger, barer och kaféer som gör detta område till ett av Roms livligaste nästan dygnet runt. Men Trastevere är också som själva Rom, av en mycket komplex storlek med intensiva och avslappnade zoner. Via di San Francesco di Sales är alltså något utanför den mest intensiva delen, men inte mer än att du endast har 500 meter till exempelvis torget Piazza della Malva. Därför får du här alla möjligheter för sprudlande nattliv utan att behöva störas när du ska sova.

En mycket speciell lägenhet

Rom har något för alla, även när det kommer till lägenheter, och Terrazza di Sales måste förvisso sägas vara något helt unikt. Bara placeringen på bottenvåningen intill gatan är ovanlig, men ännu ovanligare är det att uppleva en lägenhet i Rom som har sin egen innergård och...., källare med spabad och bastu! Vi kan hälsa och säga att ett glas vin passar bra här!

Utanför eller nedanför?

Valet är ditt. Kommer du att gå ner i den mysiga källaren med den stora bubbelpoolen och liten bastu (den har bara plats för en person), eller kommer du att koppla av i den privata innergården som ligger utanför vardagsrummet?

Därför ska du välja Terrazza Di Sales

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Di Sales är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Di Sales är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 37 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Di Sales. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via di San Francesco di Sales 72
00165 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8945
Longitude: 12.4642

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler