Terrazza Biscione

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Super-läge med AC och wi-fi

Trots det centrala läget och närheten till Campo de' Fiori är omgivningarna väldigt lugna även om det inte är helt utan liv och rörelse. Vid huset finner man både bra matställen, shhoppingmöjligheter och den karakteristiska gatumarknaden på Campo de' Fiori varje dag.

Vem skulle inte vilja tillbringa sin semester i Rom i kvarteret nära Campo de' Fiori? Och när man till och med har privat terrass där man kan njuta av det milda klimatet, varför skulle man då välja ett hotell? Denna ljusa och välinrettade lägenhet kan varmt rekommenderas.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (3. vån. utan hiss) Lägenhet är snyggt inredd och består av uppehållsrum, kök (fyra gasplattor, ugn och mikrovågsugn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en liten terrass vid ingången med pittoresk utsikt (notera att det inte finns plats till fler än 4 personer vid bordet). Dessutom finns det aircondition, satellit-TV och tvättmaskin.Därför ska du välja Terrazza Biscione

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Biscione är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Biscione är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Biscione. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Piazza del Biscione 91
Roma

Koordinater

Latitude: 41.8953
Longitude: 12.4729

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler