Terrazza Barberini

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Stilren lägenhet med aircondition

En fin och rymlig lägenhet som utmärker sig genom stilrena linjer. Här är högt till tak, möblemanget består till största delen av antikviteter och du får dessutom en terrass med bord och stolar. Lägenheten är bl.a. utrustad med aircondition, TV och tvättmaskin.

Lägenheten ligger på Via Quattro Fontane, få steg från Via del Tritone och metrostationen på Piazza Barberini. Det är på så sätt inte långt till sevärdheterna i centrum och i närheten finner du många butiker och matställen.

Inredningen

Väggarna pryds av många vackra inramade tavlor och plakat och möblemanget består till största delen av antikviteter som suppleras av nyare möbler av gedigen kvalitet. I uppehållsrummet finnsi en öppen spis från 1800-talet och hi-fi av bra kvalitet. Det finns hiss i byggnaden.

Trerumslägenhet med 4 + 2 sovplatser (med terrass): - Lägenheten består av entré, stort ljust uppehållsrum med bäddsoffa och utgång till en ca. 30 m² terrass (mot innergård där det finns en bar/restaurang så man ska förvänta sig lite liv och rörelse) med bord och stolar, litet välplanerat kök med två kokplattor, två sovrum med dubbelsäng där båda har egna badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition, TV, trådlöst internetuppkoppling och stereoanläggning.

Därför ska du välja Terrazza Barberini

 • Närmaste flygplats: 16 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Barberini är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Barberini är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 16 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 40 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Barberini. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Quattro Fontane 173
Roma

Koordinater

Latitude: 41.9020
Longitude: 12.4904

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler