Terrazza Argentina

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Roms finaste utsikt?

Få städer har så många underbara vyer som Rom och här på Terazza Argentina kan du njuta av en av de bästa från din privata terrass. Du bor mitt i det pittoreska historiska centrumet och har nära till många av Roms absoluta guldkorn.

Rom är inte en stad man besöker bara en gång, för när du väl har sett den, så bara måste du återvända. De oändliga sevärdigheterna kan aldrig utforskas nog och det finns alltid något nytt att upptäcka i denna magiska stad. Dagarna flyger lätt iväg bara genom att strosa runt på gatorna och det känns nästan synd att spendera tid inomhus, men när du behöver lite lugn och ro är en terrass ute i solen mer än välkommen.

Mitt i smeten

Det är svårt att hitta en mer central plats att bo på i Rom än Largo di Torre Argentina. Här kan du njuta av avkoppling i din egen lägenhet och du lär aldrig sluta förundras över den obeskrivligt vackra utsikten från den privata terrassen. Många busslinjer och spårvagnar går förbi platsen, så det är lätt att komma till och från lägenheten. Du kan även enkelt ta dig runt till fots då flera av huvudattraktionerna ligger inom kort avstånd. Du kan t ex ta dig till Pantheon (350 meter), Campo de 'Fiori (450 meter) och Piazza Navona (500 meter).

Mysigt och personligt inredd lägenhet

Lägenheten är enkelt inredd. Den kan verka lite sliten, men är på samma gång väldigt charmig med sina många antikviteter och gamla parkettgolv. Det lilla köket passar bra till att förbereda enklare rätter och inte minst för att hålla drycker kalla. Om det blir för kallt, kan du bara sätta på värmen och om det blir för varmt, finns det aircondition.

Njut av den stora terrassen och utsikten

Föreställ dig att du kliver ut ur vardagsrummet och direkt ut på terrassen som breder ut sig åt både söder och norr, där den ena sidan är täckt så att du kan njuta av utsikten även när det regnar. Det är faktiskt ren lyx att ha en så stor terrass i en lägenhet med bara två sovplatser. I själva verket är detta den största terrassen vi sett som är avsedd för endast två personer.

Därför ska du välja Terrazza Argentina

 • Närmaste flygplats: 26 km
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Terrazza Argentina är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Argentina är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 26 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 39 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Argentina. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via San Nicola de' Cesarini 10
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8957
Longitude: 12.4774

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler