Terrazza Apostoli

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Centralt i Rom och egen terrass

Med endast 450 meter till Trevi-fontänen och 700 meter till Pantheon kan man inte kalla denna lägenhet annat än centralt placerad, med den bjuder också på all tänkbar komfort, ljus inredning och en härlig terrass.

Vi måste erkänna att frestelsen att kalla denna lägenhet "Vita Huset" har varit stor, väggarna är vita, skåpen är vita, takets bjälkar är vita ja till och med soffgruppen är vit (men den kommer nog snart bli..."patinerad")

Central och högt uppe

Vi befinner oss mitt i Rom (450 meter från Trevi-fontänen och 700 meter från Pentheon) på 5e våning av en vacker gammal byggnad. Det finns hiss, men helt fri från motion blir du inte för promenaden till lägenheten bjuder på både trappor upp och ner.

All komfort i ljus inredning

Det är en presentabel, ljus lägenhet med gott om plats och en härlig ostörd terrass. Lägenheten har all tänkbar modern komfort (aircondition, Diskmaskin, trådlöst internet, tvättmaskin, sat-tv och DVD-spelare) och ett bra uppehållsrum med gott om plats för alla gäster.

Trerumslägenhet med 4/5 sängplatser - Lägenheten består av ett stort uppehållsrum med soffgrupp, öppet kök med två keramiska kokplattor, ugn, brödrost, vattenkokare, diskmaskin och kylskåp med frysbox och stort matbord, som med lite god vilja kan användas av 8 personer. I uppehållsrummet finns en liten sovalkov ca (160 cm lång) bakom en gardin och ett badrum med dusch och toalett. Från uppehållsrummet har du tillgång till ett sovrum med dubbelsäng och internt badrum med dusch och toalett samt ett andra sovrum med två enkelsängar. Från uppehållsrummet kan du även komma ut på lägenhetens terrass, där du finner ett stenbord med bänkar (också i sten), som är mycket stort och räcker till lägenhetens gäster och fler.

Därför ska du välja Terrazza Apostoli

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Terrazza Apostoli är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Apostoli är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 39 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Apostoli. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Piazza dei Santissimi Apostoli 49
00187 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8977
Longitude: 12.4831

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler