Terrazza Alessandro III

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

I det enkla bor det vackra...

För att citera in viss Ernst. Nog hade han hållit med, för denna lägenhet är enkel men också ytterst välfungerande med en härlig terrass där du kan njuta av att bo mitt i en trevlig del av Trastevere.

Man ska inte välja den här lägenheten för charmens skull för det finns det ärligt talat inte mycket av: klinkergolv, kala väggar, enkla möbler, inte mycket modern komfort... Nej, lägenhetens styrka är takterrassen varifrån man har 360 graders utsikt, och det faktum att priset är blygsamt samt att lägenheten ligger i en trevlig del av Trastevere.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (femte våningen utan hiss) - Lägenheten ligger på tre våningsplan med ingång på femte våningen. På denna våning finner vi ett vardagsrum med matbord, ett separat kök (fyra gasbrännare, ugn, kylskåp och diskmaskin), ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum samt ett genomgångsrum. Från detta rum kommer du via en trappa upp till nästa våning där det finns vardagsrum med bäddsoffa för två och härifrån kommer du via en spiraltrappa upp till takterrassen. Lägenhetens sista våning ligger en våning under ingånsplanet och här hittar man ett sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med badkar, dusch och toalett.Därför ska du välja Terrazza Alessandro III

  • Närmaste flygplats: 25 km
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Terrazza Alessandro III är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Alessandro III är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 25 km (40m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Alessandro III. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Restaurang
  • Möjlighet för balkong/terrass
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Vicolo del Leopardo 36 (ringeklokke int. 9)
00153 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8904
Longitude: 12.4679

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler