Terrazza Adriano II

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

Smakfull lägenhet med fin terrassutsikt

En härlig och ljus lägenhet med terrass, varifrån man har utsikt över Peterskyrkans kupol, Castel Sant'Angelo och mycket mer. Här bor man nära det mesta men samtidigt på behagligt avstånd från de värsta turistströmmarna.

Denna härliga och mycket ljusa lägenhet ligger på inte mindre än åttonde våningen. Som tur är finns det hiss. Läget på översta våningen betyder att man från lägenhetens ca. 20 m² stora terrass har utsikt över många av Roms sevärdheter, från Peterskyrkans kupol över Castel Sant'Angelo och ända bort till det (herostratiskt?) berömda monumentet över Vittorio Emanuele II, i folkmun kallat Tårtan, Skrivmaskinen etc.

Smakfullt möblerad

Det centrala läget precis bakom Castel Sant'Angelo innebär att man befinner sig på behagligt gångavstånd från Campo de' Fiori, Piazza Navona, Pantheon och mycket mer, och att man samtidigt är på behagligt avstånd från de största turistströmmarna. Lägenheten är välhållen och smakfullt möblerad, speciellt vardagsrummen är mysiga med dess personliga stil. Lägenhetens enda svaga punkt är köket, som är lite gammalt och slitet, men bortsett från det välfungerande. Den är dessutom utrustad med aircondition i uppehållsrummet (ventilator i sovrummet), TV med DVD-spelare och tvättmaskin.

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser (8:e våningen med hiss) - Lägenheten består av vardagsrum och i anslutning till detta matrum, separat kök (fyra gasbrännare, ugn, mikrovågsugn och kylskåp), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. det finns ävern ett badkar men då vattnet ofta är lite missfärgat så skulle nog ett bad däri se lite olustigt ut.

Därför ska du välja Terrazza Adriano II

 • Närmaste flygplats: 34 km
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Terrazza Adriano II är inte tillgänglig i dagsläget

Terrazza Adriano II är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 34 km (50m)
 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 35 km (40m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Terrazza Adriano II. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Giovanni Vitelleschi 6
00193 Roma

Koordinater

Latitude: 41.9044
Longitude: 12.4627

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler