Suite Oriani

Officiell kategori

Vårt betyg

9,6
Fantastiskt
280 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Inhyst i en vacker gammal villa i art-nouveau inspirerad stil från 1929 ligger Suite Oriani med sina 5 rum och sviter i lugna omgivningar. Här kan du koppla av och bo tätt inpå lokalbefolkningen i ett kvarter med eleganta byggnader och grönområden som stadsdelarna Pinciano och Parioli bjuder på. Den perfekta utgångspunkten för en autentisk vistelse i Rom.

Suite Oriani är för dig som vill bo på ett litet hotell i ett lugnt område under din semester i Rom men ändå på ett acceptabelt avstånd från centrum och de historiska sevärdheterna. Här kan du koppla av ute på terrassen bland växterna och njuta av den lokala atmosfären med en drink eller ett glas vin och kanske klappa katten som ofta tittar förbi.

Suite Oriani ligger på enbart 5 minuters gångavstånd från den närmsta järnvägsstationen, Euclide, därifrån kan du ta tåget till Flaminio - Piazza del Popolo precis vid Villa Borghese. Här kan du byta till metron antingen i riktning mot stadsdelen Prati och Vatikanen eller mot centralstationen Termini. Gå av vid Spagna och se den Spanska trappan eller vid Barberini varifrån du lätt kan gå in till stadens historiska centrum med alla sina stora sevärdheter. Du kan även byta metro på Termini och ta den som går mot Laurentina och som bland annat stannar vid Colosseum.

Enbart ett stenkast från hotellet ligger den underbara parken Villa Glori, en härlig tillflyktsort som gjord för promenader eller en picknick i gräset bland pinjeträden. Du kan på cirka 20 minuter gå till Villa Borghese med sin vackra trädgård, gamla byggnader, fontäner och museer. Vill du verkligen komma ut och vandra i naturen så ligger det stora grönområdet Villa Ada Savoia på bara 15 minuters gångavstånd från hotellet, här kan du även cykla och paddla kanot.

 

Därför ska du välja Suite Oriani

 • Avstånd till centrum: ca. 4 km
 • Internet/Wi-Fi
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Bra att veta

Receptionen har begränsade öppettider. Vänligen kontakta hotellet direkt i god tid före ankomst för att meddela förväntad ankomsttid. Vid ankomst efter kl. 22.00 behövs en kod för att komma in, denna lämnas ut av hotellet.

Wi-Fi är gratis och tillgängligt på hela hotellet (med förbehåll för ändringar). Det går att parkera på vägen framför hotellet (mot betalning och i mån av plats). Lokal turistskatt betalas på plats.

Du kan boka transport till och från hotellet och flygplatsen genom oss.

Ett hotell med charm och karaktär

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 4 km

Suite Oriani erbjuder 5 sviter/rum som alla är individuellt inredda i traditionell och klassisk stil. Samtliga har minibar, vattenkokare, värdeskåp, TV, luftkonditionering och gratis Wi-Fi. Några av sviterna/rummen har egen balkong/terrass. Badrummen är utrustade med WC, dusch och hårfön.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Suite Oriani. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Barnaba Oriani 92
00197 Rome

Koordinater

Latitude: 41.9276
Longitude: 12.4832

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Liknande hotell

Italien, Lazio, Rom
8,7
Mycket bra
411 omdömen
 • Närmaste flygplats: 31 km
 • Avstånd till centrum: ca. 0 m
 • Internet/Wi-Fi
Italien, Lazio, Rom
9,5
Fantastiskt
1581 omdömen
 • Närmaste flygplats: 29 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering / Garage
Italien, Lazio, Rom
9,3
Fantastiskt
390 omdömen
 • Närmaste flygplats: 37 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Andra hotell Rom

Visa fler