Residenza di Ripetta

Officiell kategori

Escapeaways kategori

853 omdömen
7,7 Gästrecensioner
Beskrivning

Residenza di Ripetta är inte tillgänglig i dagsläget

Residenza di Ripetta är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

Hotellets ”classic-rum” är som förväntat vackert möblerade och det finns inte två rum som är lika. Det är stora rum på 30 m2, och de har alla en king-size säng, utsikt över trädgården, luftkonditionering, platt-tv, minibar, safetybox, gratis WiFi och fint badrum i marmor (de flesta med badkar).

Superiorrummen är på 35 m2 och har utöver samma faciliteter som classic-rummen, även utsikt över staden, ett litet vardagsrum med bäddsoffa till en extra person och ett litet pentry.

Oavsett om du väljer den ’classiska’ lösningen, eller lyxar till det med en uppgradering, så kan du förvänta dig bra standard med valuta för pengarna på Residenza di Ripetta, som totalt har 67 rum med olika inredning. Trots klassiska detaljer och inredning, så finns här ändå en modern touch, för stilen har följt tid och trender. Jag kan varmt rekommendera detta hotell – oavsett vilket rum, som blir ditt hem under storstadssemestern!

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Residenza di Ripetta. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Di Ripetta 231
00186 Rome

Koordinater

Latitude: 41.9084
Longitude: 12.4759

Vad tycker gästerna om Residenza di Ripetta?

6,7
Janne, Tilst

Rom är livet

6,6
Christina, Dragør

Lite för dyrt

Hotellet levde inte helt upp till våra förväntningar. Vårt rum var utmärkt, men slitet och vi hade utsikt till en mur. Vi blev uppringda innan vi skulle resa, och...
8,6
Leo Freddy, Bagsværd

Centralt läge i ett lugnt område

Hotellet ligger nära Piazza del Popolo och 5 min. från närmaste metro station, Flaminio. Det kostar 15,5 € med tåg och metro från flygplatsen till hotellet. En taxi...

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

  •  

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler