Residence San Pietro

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

150 m från Vatikanen och Påven

Ska du besöka Rom och föredrar att bo i ett lokalt kvarter nära Vatikanen så bör du titta närmare på detta trevliga lägenhetsresidens. Det finns både garage och en liten innergård - samtidigt som det finns busshållplats utanför dörren.

Här bor du endast 150 m från Petersplatsen och Vatikanen på det inbjudande Residence San Pietro som öppnade 2001.

Lokal prägel

San Pietro ligger innanför en stor avlåst gård med en liten trädgård och en imponerande palm. Området är präglat av lokalbefolkning så det finns gott om inköpsmöjligheter, cafèer och restauranger i området liksom ett av stadens teatrar som närmaste granne.

Reception

Receptionen har öppet mellan kl. 9-13 och 15.30-19.30 från måndag till fredag och från kl. 9-13 på lördagen. Utanför öppningstiderna kan man alltid få hjälp från närliggande hotellet San Pietro. Kommer man i bil - finns det möjlighet at beställa plats (mot betalning) - i det stora underjordiska garaget som hör till komplexet.

Busshållplats utanför dörren

Residence San Pietro ligger på Trastevere-sidan så det är nära att komma till Roms alla spännande attraktioner. Buss nr 64 som kör genom centrum ca var 5 min (stazione Termini - stazione San Pietro), stannar precis utanför dörren så lättare än så kan det inte bli. Stazione San Pietro ligger ca 200 m från stället så flyger man till Fiumincino flygplats är man framme på bara 50 min. med ett byte på Stazione Trastevere.

Fin inredning

Det finns fem typer av lägenheter som alla är fint och klassiskt inredda. Alla lägenheter har kök med två eller fyra kokplator, kylskåp med frys, satellit-TV och telefon. De flesta av lägenheterna hyrs av turister men det finns även en del enrumslägenheter som hyrs ut månadsvis.





Därför ska du välja Residence San Pietro

 • Närmaste flygplats: 33 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering / Garage
 • I stad eller by

Residence San Pietro är inte tillgänglig i dagsläget

Residence San Pietro är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 33 km (50m)
 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 34 km (40m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Residence San Pietro. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via delle Fornaci 38
00165 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8985
Longitude: 12.4562

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler