Paketresor till Rom

Tycker du om att åka på storstadsemestrar, och gärna vill uppleva Italiens vackra huvudstad Rom? Då ska du åka med Escapeaway på en billig paketresa, där allt är inkluderat. I en paketresa är både flyg t/r, övernattning på hotell eller i semesterbostad, samt eventuellt en hyrbil (om du vill ha en sådan) inkluderat i priset. Paketresor är till dig, som önskar att arrangera resan enkelt och bekvämt hemifrån, så att du utan bekymmer kan åka på semester och slappna av helt och hållet. När du samlar allt i ett paket, är du dessutom täkt av Resegarantin.

Italien är en av de allra populäraste destinationerna, när det kommer till våra resor söderöver. Därför är det också ofta, som turen går till Rom - framförallt när man önskar sig en storstadssemester. Vi på Escapeaway har samlat ett stort urval av billiga paketresor, så att du kan hitta en resa som passar just dig och dina önskemål. Vi har handplockat en lång rad hotell, som lever upp till flera kvalitetsstandarder, vilket säkrar att du får bästa tänkbara upplevelse. Alla hotell ligger i unik aomgivnignar, som bidrar till att ge dig en autentisk smak av det äkta Rom. För att din semester ska vara så flexibel som möjligt, flyger vi med reguljärflyg, vilket innebär att du har möjlighet att resa när du vill, och själv bestämma hur länge du ska vara borta. Paketresor är alltså enkla, flexibla och fulla med kvalitet.

Rom, som också kallas Den eviga staden, präglas av historia, kultur och kont. Därför är det den perfekta staden till dig so mönskar vidga din horisont och tillfredsställa din nyfikenhet. Staden har en helt unik stämning och är full av sevärdheter, som du bara inte får missa. Ta med dig ett par sköna skor, och bege dig ut i staden och upplev vackra attraktioner som Colosseum, Fontana di Trevi, Den spanska trappan, och mycket mer... Glöm inte heller att hitta en av de lokala restaurangerna där du kan njuta av en måltid i sällskap med ett gott glas vin. Upplevelserna är många i Rom, och du hinner inte med allt på en och samma dag.

>> Se det spännande urvalet av resor till Rom i Italien med Escapeaway Resor

Hur hittar du en billig paketresa till Rom?

Vi har byggt en sökmotor som gör det enkelt för dig att hitta de bästa och billigaste priserna, både vad gäller flyg och övernattning. Det enda du behöver göra, är att skriva dina önsemål och information i sökmotorn, så kommer vi att hitta de bästa resultaten till dig. När du bokar din resa till Rom, kan du välja att flyga från de större flygplatserna i Sverige och Danmark. Letar du uteslutande efter en billig resa, kan du också titta i vår lågpriskalender, som visar just vilka datum det är som billigast att resa på. Flyger du till Rom, kommer du att landa på Fiumicino flygplats. Flyger du med lågprisflyg, kommer du däremot att landa på den mindre flygplatsen Ciampino.

>> Läs också om lyxsemester i Rom

Karta över Rom

Populära hotell i Rom

Italien, Lazio, Rom
9,0
Fantastiskt
1302 omdömen
  • Närmaste flygplats: 15 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
Italien, Lazio, Rom
8,6
Mycket bra
3818 omdömen
  • Närmaste flygplats: 15 km
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
Italien, Lazio, Rom
8,4
Mycket bra
2746 omdömen
  • Närmaste flygplats: 35 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi