Nuovo Governo Vecchio

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Stilren och ljus lägenhet vid Piazza Navona

Piazza Navona och området däromkring är urbilden av Rom. Själva toget är stilrent och exklusivt. Går du till den ena sidan möter du regeringspalats, och på den andra sidan små folkliga gator och torg. Låt oss gå "till den andra sidan".

Via del Governo Vecchio är dock inte en av de minsta gatorna, utan en pulserande, färgstark och munter gågata med otaliga restauranger, caféer och spännande butiker. Du behöver aldrig gå långt för att hitta en god pizza, en smakfull espresso eller en välsorterad supermarknad.

Moderna lägenheter i gamla omgivningar

Mitt på denna härliga gata, endast 100 meter från Piazza Navona ligger lägenheten Nuovo Governo Vecchio på första våningen i en statlig byggnad. Det är en ovanligt vacker, nyrenoverad lägenhet, som med sina ljus toner, nya separata kök och hela två badrum är en perfekt bas för en kortare eller längre semester i Rom.

Därför ska du välja Nuovo Governo Vecchio

  • Närmaste flygplats: 28 km
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Nuovo Governo Vecchio är inte tillgänglig i dagsläget

Nuovo Governo Vecchio är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 28 km (50m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Nuovo Governo Vecchio. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via del Governo Vecchio 78, 1.
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8980
Longitude: 12.4717

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler