Loggia Boschetto

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Enkelt och tilltalande i sköna Monti

Du får mycket boende för pengarna på Via del Boschetto. En rymlig, välskött lägenhet med två sovrum och två badrum i ett folkligt kvarter till lägre pris än flera tvårumslägenheter tio minuters promenad bort!

Det finns många åsikter om vilken stadsdel som är den mest charmiga och populära i Rom, och ett fint bud är under alla omständigheter Monti, som ligger mellan Centralstationen Stazione Termini och Colosseum. Självklart kommer det också turister hit, men långt ifrån i den grad som i det historiska centrum. (och om det finns någon som menar att Monti inte är en del av det äkta historiska centrum bör man ha i åtanke att det var här som Julius Caesar föddes och växte upp).

Gott om plats till få pengar

På Via del Boschetto finner man allt man önskar från restauranger och caféer till supermarket och andra butiker. Här ligger även lägenheten Loggia Boschetto på andra våningen (i byggnad med hiss), en härlig välskött lägenhet med parkettgolv, stor flatscreen-TV med DVD-spelare, aircondition, tvättmaskin och gott om plats. Ljussättningen kombineras med lite mörkare inslag i bl.a. vardagsrummet medan sovrummen är mycket ljusa.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser - Lägenheten består av hall, stort vardagsrum med en mycket välutrustad och praktiskt kök (4 kokplattor, ugn, diskmaskin, kyl med frysfack), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med dusch och toalett. Från vardagsrummet finns tillgång till en liten terrass med två stolar men inget bord.

Därför ska du välja Loggia Boschetto

 • Närmaste flygplats: 16 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Loggia Boschetto är inte tillgänglig i dagsläget

Loggia Boschetto är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 16 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 40 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Loggia Boschetto. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via del Boschetto 78
00184 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8975
Longitude: 12.4903

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler