Hotel Trinità dei Monti

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Hotel Trinità dei Monti ligger på Via Sistina, 50 meter från den livliga Spanska Trappan och med gångavstånd från Piazza del Popolo, Trevi fontänen, Via Veneto, Piazza Navona och många andra kända sevärdheter i Roms historiska centrum.

Hotel Trinità dei Monti ligger på Via Sistina, 50 meter från den livliga Spanska Trappan och med gångavstånd från Piazza del Popolo, Trevi fontänen, Via Veneto, Piazza Navona och många andra kända sevärdheter i Roms historiska centrum. I närheten finns shoppinggator (bl. a. de kända Via Condotti och Via del Corso). Matställen och caféer finns det gott om precis i närheten.

På hotellet finns reception, frukostrestaurang med frukostbuffé och hiss. Om du anländer med bil finns det två övervakade garage / parkeringsplatser som ligger under 100 meter från hotellet.

Hotellets 24 rum är alla nyrenoverade och utrustade med aircondition, telefon, TV, minibar, säkerhetsbox och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön. Hotellet erbjuder dessutom non-smoking rum.

Därför ska du välja Hotel Trinità dei Monti

  • Närmaste flygplats: 16 km
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Hotel Trinità dei Monti är inte tillgänglig i dagsläget

Hotel Trinità dei Monti är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

  • Rom Ciampino Flygplats: ca. 16 km (40m)
  • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 38 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Trinità dei Monti. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Restaurang
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Sistina 91
00187 Roma

Koordinater

Latitude: 41.9052
Longitude: 12.4850

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler