Hotel Ivanhoe

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,5 Gästrecensioner
Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Litet och enkelt, med ett perfekt läge

Här bor du i kvarteret Monti, ett område fullt av historiska platser, och de flesta av Roms sevärdheter ligger inom promenadavstånd från hotellet. Monti anses vara den äldsta och största delen av Rom och erbjuder en bra inblick i stadens olika arkitektoniska perioder.

Hotel Ivanhoe har ingenting att göra med den korsfarare som ni kanske känner till från tv-serien eller romanen. Ivanhoe är historien om en av de återstående adliga familjer i en tid, då adeln i England var överväldigande norman - och således inte hade någonting att göra med det romerska riket eller Rom i sig själv. Nog med historia, för nu är et hotellet som det ska handla om som

Prisvärt i Monti-området

Om du inte är ute efter något riktigt fancy, bara praktiskt, komfortabelt och som ger valuta för pengarna, bör du överväga hotellet Ivanhoe. Om du vill ta dig till andra områden i Rom, finns järnvägen och tunnelbanan bara några hundra meter bort. Framför hotellet finns gott om restauranger och barer, och det blir ganska livligt direkt när du lämnar hotellet.

Takterrass

Den bästa dolda pärlan på hotellet, är på taket av byggnaden. Terrassen fångar solens strålar större delen av dagen. Börja dagen med en härlig macchiato eller ta en aperativo här, innan du gå ner till staden för middag. En lugn miljö när du behöver hämta andan från stadens folkmassa. Dessutom har hotellet de faciliteter du kan förvänta dig. Frukosten är ingen lyx, men erbjuder tillräckligt val för dig att börja dagen på ett bra sätt. Om du bara vill hänga i rummet en stund, inga problem. Det finns en snackbar för ett lättare tilltugg. Du hittar trådlöst internet i receptionen och i lobbyn. Sist, men absolut inte minst, är personalen mycket hjälpsam och vänlig.  

24 rum

Hotellet är faktiskt ganska litet, med bara 24 rum. Rummen är relativt små, liksom badrummen. De är bekväma, men troligen kommer du att spendera större delen av din tid utanför hotellet. Du kan välja mellan en enkel-, dubbel- eller trippelrum. Alla rum kommer med följande bekvämligheter: minibar, telefon, tv, värme och aircondition.

Därför ska du välja Hotel Ivanhoe

 • Närmaste flygplats: 15 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Hotel Ivanhoe är inte tillgänglig i dagsläget

Hotel Ivanhoe är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 15 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 39 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Ivanhoe. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via De’ Ciancaleoni 49
00184 Rome

Koordinater

Latitude: 41.8959
Longitude: 12.4935

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler