Hotel Diana Roof Garden

Officiell kategori

Escapeaways kategori

2235 omdömen
8,0 Gästrecensioner
Beskrivning

Hotel Diana Roof Garden är inte tillgänglig i dagsläget

Hotel Diana Roof Garden är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

Detta hotell har hela 169 rum med eget badrum, luftkonditionering, minibar, satellit-TV och förvaringsbox. 

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Diana Roof Garden. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Möjlighet till luftkonditionering
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)
  • I stad eller by
  • Stad mindre än 3 km bort
  • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Principe Amedeo 4
00185 Rome

Koordinater

Latitude: 41.9008
Longitude: 12.4973

Vad tycker gästerna om Hotel Diana Roof Garden?

6,0
Hanne Maya, Ry

I Rom med In-Italia

Att se de gamla ruinerna från Romarrikets tid och föreställa sig det liv som har utspelat sig här när byggnaderna var nya, det är ett måste. Likaså att uppleva den...
9,5
Dorthe Korup, Nykøbing Mors

Super fint familjerum. Centralt läge (vi ankom med tåg vid kl: 02 på natten). Okej frukost och det var en god restaurang på toppen av hotellet som absolut är värd...
8,3
Annette Lund, Herning

Tjejresa till Rom

Härligt hotell med fint läge. Promenadavstånd till det mesta. Läcker frukost på vacker takterrass. Lite litet badrum, men fint rum. Dock lite lyhört.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

  •  

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler