Hotel Arenula

Escapeaways kategori

8,9 Gästrecensioner
Marie Strutzenblad
Besökt av
Marie Strutzenblad

Bo super centralt och billigt

Hotel Arenula är otroligt populärt med sin äkta romerska atmosfär mitt i det historiska centrum i Rom. Här bor du endast ett stenkast från det charmiga gamla torget Campo de' Fiori i enkla men fina rum till riktigt bra pris!

Hotellet ligger även mycket nära det spännande kvarteret Trastevere som sprudlar av lokalt liv och rörelse. På hotellet väljer du mellan 50 rum med aircondition och eget badrum.

Det centrala lokalområdet

Hotellet ligger på en lugn sidogata i det gamla judiska kvarteret som tyvärr är okänt för de flesta turister. Men i verkligheten är det en hel liten attraktion i sig själv, inte minst pga. dess speciella historia. Området bjuder på flera goda lokala restauranger och det är även här man finner den vackra lilla Piazza Mattei med sköldpaddsfontänen "Fontana della Tartaruga"

Faciliteter

Hotellet har ingen hiss då det är omöjligt att bygga in en hiss i den gamla byggnaden men det är också det enda negativa med hotellet. Det finns å andra sidan reception, litet uppehållsrum, bar och frukostrestaurang på andra våningen där även de flesta rum finns. Övriga rum är fördelade på våningarna högre upp, tredje, fjärde eller femte våningen.

Rummen

Hotel Arenula har totalt 50 fint men enkelt inredda rum som alla är utrustade med telefon, satellit-TV, aircondition samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Då hotellet som nämnt är väldigt populärt rekommenderar vi att boka i god tid.

Se fler hotell i Rom >>

Därför ska du välja Hotel Arenula

 • Närmaste flygplats: 18 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Hotel Arenula är inte tillgänglig i dagsläget

Hotel Arenula är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 18 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 37 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Arenula. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Di Santa Maria De' Calderari 47
00186 Rome

Koordinater

Latitude: 41.8932
Longitude: 12.4759

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler