Giubbonari Penthouse

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Penthouse i hjärtat av Rom

Lägenheten med takterrass nära en av Roms mest kända torg, Campo de' Fiori. En perfekt utgångspunkt för att ta del av Rom på rätt vis. Du kommer aldrig vilja åka hem...

Lägenheten Giubbonari Penthouse vid den trevliga och populära affärsgatan med samma namn, endast två minuters promenad från blomstertorget Campo de' Fiori, ligger i samma byggnad som de fem lägenheterna i Casa Giubbonari.

Utsikt till Roms tak

Denna moderna och ljusa lägenhet ligger på översta våningen i byggnaden med hiss och härifrån har man en praktfull utsikt över Rom från takterrassen. Lägenheten har ett fint kök, satellit-TV och aircondition.

fyrarumslägenhet med 4/7 sovplatser (översta våningen med hiss): - Lägenheten är fördelad på två våningar och ligger längst upp i byggnaden. På den våning man kommer in på finns en entrè, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt ett en suite badrum med badkar, dusch och toalett (badrummet har inga fönster), två sovrum med två enkelsängar (det ena kan samlas till en dubbelsäng), ett en suite badrum med dusch och toalett samt kök med spis, ugn, kylskåp, diskmaskin och tvättmaskin. På den övre våningen finns ett vardagsrum med soffa, satellit-TV samt matbord och här går man ut på takterrassen som har bord och stolar och en fantastisk utsikt över Roms centrum.

Tack vare det centrala läget kan man gå till i stort sett alla stadens sevärdigheter. Vill man benyttja de offentliga transporterna så finns en lokalbuss i närheten. På torget Largo Argentina som ligger ca. 5 minuter från lägenheten finner man bussar till i stort sett alla delar av Rom samt spårvagn nr. 8 som bl.a. kör till Stazione Trastevere (med vidare tågförbindelse till Fiumicino flygplats) har sin ändhållplats här.

Därför ska du välja Giubbonari Penthouse

 • Närmaste flygplats: 27 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Giubbonari Penthouse är inte tillgänglig i dagsläget

Giubbonari Penthouse är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 27 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 40 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Giubbonari Penthouse. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via Giubbonari 97
Rom

Koordinater

Latitude: 41.8944
Longitude: 12.4740

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler