Dimora Torre Argentina

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Bo mitt i Roms pulserande liv

Här får ni en mycket rymlig lägenhet med plats för hela familjen. Ni bor så centralt det går i Rom med endast 200 meter till Pantheon i en välmöblerad lägenhet med alla bekvämligheter.

Om hela familjen i flera generationer vill resa tillsammans till Rom, och det måste vara centralt är lägenheten Dimora Torre Argentina ett bra val. För kan man kalla det annat än centralt när man bor endast 200 meter från Pantheon och 400 meter från Campo de 'Fiori?

Högt i tak och hög komfort

Här är de riktigt högt i tak i lägenheten, på de flesta ställe minst 5 meter. Det finns dessutom ett ovanligt fint vardagsum som gör sig utmärkt för avkoppling efter en upplevelserik dag på stan. Alltför ofta är uthyrningslägenheter tråkiga och opersonliga men här finner man något helt annat. Vardagsrummet är stort, smakfullt inrett och har ett fint soffarrangemang. Lägenheten är på det hela taget välmöblerad och utrustad med alla bekvämligheter man kan önska för en vistelse i Rom: aircondition, wi-fi, tvättmaskin och bra köksfaciliteter. Dessutom finns det inte mindre än 120 m² att fördela sig på. Notera: Vi vill uppmärksamma att det på våningen under lägenheten ligger en vinbar/restaurang som har öppet sent. Detta kan medföra liv och rörelse som hörs i ett av sovrummen.

Trerumslägenhet med 8/10 sovplatser Lägenheten ligger på andra våningen. Man kommer in genom entrén och genom en korridor som går in i en lång korridor som slutar i vardagsrummet. På denna långa gång finner man märkligt nog ett loft med dubbelsäng, stort vardagsrum med bäddsoffa för två personer, ett välutrustat kök (4 kokplattor, ugn, stor kyl med frysfack, brödrost, vattenkokare och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och på loftet två enkelsängar, ett sovrum med dubbelsäng och ett loft med skrivbord (!), ett badrum med dusch och toalett samt ett badrum med badkar och toalett.Därför ska du välja Dimora Torre Argentina

 • Närmaste flygplats: 28 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Dimora Torre Argentina är inte tillgänglig i dagsläget

Dimora Torre Argentina är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 28 km (50m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Dimora Torre Argentina. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via di Torre Argentina 13
00186 Roma

Koordinater

Latitude: 41.8967
Longitude: 12.4764

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler