Dimora Governo Vecchio

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Hemtrevligt vid Piazza Navona

50 meter från Piazza Navona på Via Governo Vecchio som leder till denna berömda plats ligger lägenheten Dimora Governo Vecchio. Lägenheten har både aircondition och tvättmaskin.

Bland Roms trevliga små gator i närheten hittar du också restauranger, matställen och caféer, samt många inköpsmöjligheter. Roms antika centrum ligger här för dina fötter och inom gångavstånd.

Trerumslägeneht med 4/5 sovplatser (fjärde våningen) - Lägenheten ligger på fjärde våningen - i en byggnad utan hiss och består av ett stort uppehållsrum med flatscreen TV och bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, kök med ugn och badrum med toalett och dusch. Det finns aircondition och tvättmaskin i lägenheten.Därför ska du välja Dimora Governo Vecchio

 • Närmaste flygplats: 28 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Dimora Governo Vecchio är inte tillgänglig i dagsläget

Dimora Governo Vecchio är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 28 km (50m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 36 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Dimora Governo Vecchio. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via del Governo Vecchio 78
Rome

Koordinater

Latitude: 41.8981
Longitude: 12.4717

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler