Dimora Giulia

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Ni kan inte bo mer centralt

Denna stora lägenhet ligger på Via della Barchetta nära Campo de' Fiori. Som alla romresenärer vill veta kan man inte bo mer centralt eller i ett charmigare kvarter än så här!

Lägenheten ligger på en lugn sidogata till Via Giulia så man får lugn och ro om natten samtidigt som man har det romerska nattlivet precis runt hörnet.

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (2:a, 3:e & 4:e vån.) - Lägenheten är fördelad på tre våningar med entré på andra våningen och består av ett stort uppehållsrum, litet kök, tre sovrum med dubbelsäng samt två badrum / toaletter. Lägenheten har en 15 ca. m² övertäckt uteplats ut mot gården avskärmad av en hög mur, man sitter alltså inte under öppen himmel. Förutom hiss finns det aircondition och satellit-TV.Därför ska du välja Dimora Giulia

 • Närmaste flygplats: 28 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Dimora Giulia är inte tillgänglig i dagsläget

Dimora Giulia är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 28 km (50m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 35 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Dimora Giulia. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via della Barchetta 12
Roma

Koordinater

Latitude: 41.8960
Longitude: 12.4688

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler