Dimora Crociferi

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Hemtrevlig lägenhet vid Trevifontänen

Ska familjen "göra Rom" och gärna vill bo tillsammans i en mysig lägenhet med gångavstånd till allt? Då har ni prickat rätt. Dimora Crociferi ligger så ni lätt tar er runt till Roms många sevärdheter på gångavstånd.

I hjärtat av Roms vackra centrum finner man Dimora Crocifieri. Många av de imponerande sevärdheterna ligger på behagligt gångavstånd och den vackra Trevi fontänen ligger precis runt hörnet. I närheten finns matställen och caféer men även shoppingmöjligheter.

Enkelt möblerad men hemtrevlig

Lägenheten ligger på fjärde våningen i en byggnad utan hiss på Via Crociferi. Lägenheten är trevligt men ganska enkelt möblerad och utrustad med aircondition, tvättmaskin, diskmaskin, satellit-TV samt telefon. Träbjälkarna i taket skapar en mysig stämning.Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (4:e vån.) - Lägenheten består av matrum samt kök med diskmaskin och gasspis med ugn, stort uppehållsrum, sovrum med dubbelsäng med eget en-suite badrum (badkar) och ett sovrum med två enkelsängar med egen liten toalett med dusch. Det finns möjlighet för två extra sovplatser i lägenheten.Därför ska du välja Dimora Crociferi

 • Närmaste flygplats: 17 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Dimora Crociferi är inte tillgänglig i dagsläget

Dimora Crociferi är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 17 km (50m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 41 km (1h 0m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Dimora Crociferi. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via dei Crociferi 15
Roma

Koordinater

Latitude: 41.9009
Longitude: 12.4824

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler