Casa Titta Scapetta bis

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Bo centralt i en mysig miljö

Cassa Titta Acarpetta är en fin lägenhet med alla moderna bekvämligheter belägen i det färstarka kvarteret Trastevere. Här bor du centralt och har ett stort urval av restauranger och kaféer att välja mellan.

På denna lilla gata (eller ska vi säga gränd?) mitt i det färgsprakande Trastevere där matställen och caféer är otaliga, ligger denna välmöblerade och smakfullt inredda lägenhet på andra våningen. Den har all den komfort du kan önska och upplevs som väldigt mysig.Trerumslägenhet med 4/6 sovepladser (2:a vån. utan hiss) - Lägenheten består av uppehållsrum med soffa, öppen spis och bäddsoffa för två personer, kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch och toalett samt ett annat badrum med badkar och toalett. Lägenheten är utrustad med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, TV, värmeanläggning och möjlighet för internet.

Därför ska du välja Casa Titta Scapetta bis

 • Närmaste flygplats: 17 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Casa Titta Scapetta bis är inte tillgänglig i dagsläget

Casa Titta Scapetta bis är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Rom Ciampino Flygplats: ca. 17 km (40m)
 • Rom Fiumicino Flygplats: ca. 37 km (50m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Casa Titta Scapetta bis. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Via di Titta Scarpetta 2
Rom

Koordinater

Latitude: 41.8891
Longitude: 12.4773

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Rom

Visa fler